Survivor 2: O Νικόλας Αγόρου «καρφώνει» την ομάδα των Διασήμων! «Θα το πω λαϊκά....» (Βίντεο)

Survivor 2: O Νικόλας Αγόρου «καρφώνει» την ομάδα των Διασήμων! «Θα το πω λαϊκά....» (Βίντεο)

Ο Νικόλας Αγόρου- ήταν φανερά εκνευρισμός μετά την νίκη των Διασήμων και από ότι φάνηκε με τους πανηγυρισμούς της αντίπαλης ομάδας.

Ο ίδιος, είπε χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες του στο τέλος του αγώνα: «Σαφώς - συμφωνώ με τα λόγια του Ηλία , γιατί με εκφράζουν. Τα λόγια όμως, τώρα μένουν λίγο στάσιμα, τα αφήνουμε». Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Τυφώνας η Δαλάκα! Ο απίστευτος αγώνας της με ανοιχτή πληγή!

Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης, τον ρώτησε για σημερινό αγώνισμα- εκφράζοντας την λύπη του που η ομάδα του δεν θα απολαύσει το έπαθλο.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Δεν μου έκανε το χατίρι για λίγο αν και το πίστεψα πολύ- η αλήθεια είναι ότι είμαι στεναχωρημένος σήμερα- δεν στο κρύβω Σάκη- για τον λόγο ότι βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο του παιχνιδιού μετά από δυόμιση μήνες και οι περισσότεροι αν όχι όλοι μας που παίζουμε πολλές φορές- από δύο και τρεις φορές-πλέον πηγαίνουμε με ψυχικά αποθέματα και όχι σωματικά. Και όταν τρως έχει προβάδισμα και στο μυαλό....»

«Δίνει για να είμαι ειλικρινής ψυχολογικό προβάδισμα γιατί δεν είναι μόνο το κατσίκι που έχουν φάει... ας μου επιτραπει η έκφραση, να το πω λίγο λαϊκά τους βγήκε από τους μύτες...».

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα στο σχετικό βίντεο του Youweekly.gr