Αποκλειστικό! Power Of Love: Συναντιούνται οι παίκτες εκτός σπιτιού; Η αλήθεια για τις ερωτικές επαφές και το τι κάνουν όταν φεύγουν από το σπίτι!

Όσα θες να μάθεις...

Αποκλειστικό! Power Of Love: Συναντιούνται οι παίκτες εκτός σπιτιού; Η αλήθεια για τις ερωτικές επαφές και το τι κάνουν όταν φεύγουν από το σπίτι!

Το Power Of Love έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού! Μπορεί να μην ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές, όμως λίγο αργότερα το κοινό το αγάπησε και έγινε η μεσημεριανή του συνήθεια.

Τις τελευταίες ημέρες λαμβάνουμε πολλά μηνύματα σας στα οποία μας ρωτάτε για το τι ακριβώς γίνεται όταν οι παίκτες είναι εκτός σπιτιού και αν συναντιούνται. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Power Of Love: Η απίστευτη αιχμή της Τζούλιας για την σεξουαλική ταυτότητα του Αντρέα που δεν κατάλαβε κανείς!

Όπως είναι γνωστό και από το κανάλι, τα παιδιά δεν μένουν κλεισμένα στο σπίτι της αγάπης, παρα μόνο για 8 ώρες που διαρκεί το γύρισμα. Μετά φεύγουν και έχουν την δυνατότητα να κάνουν και βόλτες στην Τουρκία, όπως έχουμε δει και στα social media τους.

Τι κάνουν όμως; Πως και οι παίκτες δεν συναντιούνται εκτός σπιτιού; Πως δεν συναντιούνται όταν επιστρέφουν Ελλάδα τα Σαββατοκύριακα να δουν τους δικούς τους; Έχει γίνει ερωτική επαφή εκτός παιχνιδιού; Έχουν συναντηθεί κρυφά; Το Youweekly.gr φρόντισε και τα έμαθε όλα και θα σας τα αποκαλύψει ευθύς αμέσως!

Δείτε ακόμη: Έκπληξη! Η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποκάλυψε το φύλο και το όνομα του μωρού!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας και όπως μας μετέφερε άνθρωπος από την παραγωγή του Power Of Love στο Youweekly.gr, οι παίκτες έχουν συμφωνήσει στο να μην συναντηθούν άντρες - γυναίκες μεταξύ τους εκτός παιχνιδιού καθώς αν συμβεί κάτι τέτοιο θα αποβληθούν επιτόπου από το παιχνίδι.

Επίσης,τα παιδιά είναι κάτω από τεράστια προστασία καθώς και έξω που είναι και κάνουν βόλτες επιτηρούνται από ανθρώπους της παραγωγής και οι έξοδοι τους είναι περιορισμένοι και αφού πάρουν άδεια και βρεθεί άτομο να τους συνοδέψει. Κανένας δεν μπορεί να βγει μόνος του και χωρίς λόγο.

Δείτε ακόμη: Power of Love: H δημόσια αφιέρωση της Στέλλας Μιζεράκη στον Πάνο!Το τρυφερό τραγούδι και ο στίχος όλο νόημα!

Για όλη αυτή την διαδικασία και το συγκεκριμένο ριάλιτι, έχει επιστρατευθεί τεράστια ομάδα ανθρώπων από την τουρκική παραγωγή οι οποίοι επιτηρούν τους παίκτες και τους έχουν υπό την ευθύνη τους για να μην συναντηθούν! Και οι παίκτες από πλευράς τους γνωρίζουν πως θα τους διώξουν αν προσπαθήσουν να βρεθούν κρυφά με οποιονδήποτε τρόπο, έστω στην Ελλάδα, όμως κανείς δεν το διακινδυνεύει καθώς θα χάσει και το παιχνίδι αλλά και τα 5020 ευρώ που παίρνουν την εβδομάδα! Επομένως;