Ελεονώρα Μελέτη: Τα πρώτα λόγια της μητέρας της μετά τη γέννα! (Βίντεο)

Ελεονώρα Μελέτη: Τα πρώτα λόγια της μητέρας της μετά τη γέννα! (Βίντεο)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελεονώρα Μελέτη αφού σήμερα, Παρασκευή και 13, έφερε στον κόσμο το μωράκι της και τον καρπό του έρωτα της με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

Η παρουσιάστρια γέννησε στο ΙΑΣΩ και έφερε στον κόσμο, σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Διαβάστε παρακάτω...

Μπορεί η ίδια να ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά, όμως όπως έκρινε ο γιατρός της που του έχει απίστευτη εμπιστοσύνη και για εκείνη και για το μωράκι της, έπρεπε να κάνουν καισαρική τομή, όπως κι έγινε.

Δείτε ακόμη: Baby Βοοm! Γέννησε η Ελεονώρα Μελέτη! Όλες οι λεπτομέρειες για το μωρό!

Ο γιατρός της, Νίκος Στρατάκης, μίλησε στο Happy Day και έκανε όλες τις αποκαλύψεις για την γέννα και τον Θοδωρή Μαροσούλη! (Δείτε εδώ)

Η οικογένεια της παρουσιάστριας είναι φυσικά τρισευτυχισμένη και η μητέρα της, Μαρία είπε τα πρώτα της λόγια στην Κατερίνα Καραβάτου.

Όπως μετέφερε η παρουσιάστρια στη Φωλιά των Κούκου: "Μίλησα με τη μαμά της Ελεονώρας, την κυρία Μαρία. Τώρα πλέον είναι μια πολύ ευτυχισμένη γιαγιά από την κόρη της Ελεονώρα. Έχουν πάει όλα καλά. Η Ελεονώρα μπήκε στο μαιευτήριο γύρω στη 1 τα μεσάνυχτα.

Δείτε ακόμη: Survivor: Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Κατερίνας Δαλάκα! Η σύνδεση στο Viber, η φωτογραφία ντοκουμέντο και η αποκάλυψη!

Είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία της. Είναι όλοι πολύ καλά. Ήταν πολύ συγκινημένη. Μιλούσε χαμηλόφωνα για ευνόητους λόγους όπως φαντάζεστε. Είναι όλοι πολύ-πολύ ευτυχισμένοι και την ευχαριστούμε πάρα πολύ για την καλή της διάθεση να μας πει αυτά τα πράγματα!" Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: