Η ξένια των Rec- μίλησε στην Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο».
Η τραγουδίστρια, μεταξύ των άλλων μίλησε και τον ριάλιτι επιβίωσης Survivor- αλλά και για την εικόνα που δημιούργησε μέσα στο παιχνίδι. Διαβάστε παρακάτω….
Δείτε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: «Ανεβάζει» την θερμοκρασία στα ύψη με την φωτογραφία της! Η ανάρτηση στα social media…
Η Ξένια, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτή η εικόνα μου προς τα έξω στο Survivor. Δεν ήμουν εγώ».
Η πρώην παίκτρια του Survivor, ζήτησε συγγνώμη σε όσους εκνεύρισε- αφού όπως τόνισε δεν ήταν ο εαυτός της- η εικόνα αυτή που βγήκε στην τηλεόραση.
Όσο γιατί εμφανιζόταν με μαγιό;
Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στην τελική ευθεία!
Η Ξένια, ήταν από τις πρώτες παίκτριες που εμφανίστηκαν με μαγιό- αλλά όπως εξήγησε ήταν για πρακτικούς λόγους. Η ίδια, εξήγησε πως με αυτό, τον τρόπο στέγνωναν τα ρούχα της πιο γρήγορα.


">
">
">
">
">
">
">