Έξαλλη on air η Ραμόνα για τις προσβολές του Παπανώτα: "Θα κινηθώ νομικά γιατί..."

Στεναχωρέθηκε πολύ...

Έξαλλη on air η Ραμόνα για τις προσβολές του Παπανώτα:

Η Ραμόνα Βλαντή απάντησε στις βαριές κατηγορίες του Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπή "Happy Day".

Ο δημοσιογράφος μίλησε με προσβλητικά λόγια για τη νικήτρια του My Style Rocks, αφήνοντας αιχμές για την καταγωγή της και λέγοντας ότι συχνάζει σε "κ#ωλόμπαρα" (Δείτε όσα είπε εδώ). Η Ραμόνα λοιπόν έδωσε την απάντηση της. Διαβάστε παρακάτω...

Στην σημερινή της εμφάνιση στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη "Oh La LA" είπε ότι θα κινηθεί νομικά! Συγκεκριμένα τόνισε:

Δείτε ακόμη: Σάλος: Γνωστή τραγουδίστρια αρχίζει να αυνανίζει τον σύντροφό της σε δημόσιο χώρο! (video)

«Αυτή η εβδομάδα δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, έχω στεναχωρηθεί λιγάκι. Όλοι κρινόμαστε γι’ αυτά που λέμε και γι’ αυτά που κάνουμε και όπως ξέρουμε όλα έχουν συνέπειες. Φυσικά και θα κινηθώ νομικά. Είναι λυπηρό γιατί έχω και δυο παιδιά στο σπίτι και με έχει στεναχωρήσει λιγάκι παραπάνω. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να έχει αυτή τη συμπεριφορά από κανέναν.", είπε χαρακτηριστικά δείχνοντας τα νεύρα της στην εκπομπή, συνέχισε όταν της είπε η Σάσα να τα βρουν εξωδικαστικα:

"Δεν έχω να συζητήσω κάτι με τον συγκεκριμένο, ούτε με το κανάλι, ούτε με κανέναν. Κι εγώ ότι θα πω κρίνομαι γι'αυτό! Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι! Με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Ελπίζω τα παιδιά μου να μην ακούσουν κάτι από κάπου από το σχολείο κλπ, γιατί έχουν μία ηλικία που καταλαβαίνουν. Θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, όπως πρέπει να γίνει. Και να μην είχα παιδιά, το ίδιο πράγμα θα έκανα».