Power Of Love: Το παραλίγο ξεμάλλιασμα Άννα και η ένταση που δεν έδειξε η κάμερα!

Οι αποκαλύψεις από τα παρασκήνια που δεν ήξερε κανείς!

Power Of Love: Το παραλίγο ξεμάλλιασμα Άννα και η ένταση που δεν έδειξε η κάμερα!

Στην καρτέλα της στο «Power of Love» δήλωνε πως το προτέρημά της είναι η ειλικρίνεια.

Η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα μιλώντας στο Youweekly.gr και τον Γιώργο Κακογιάννη το υποστηρίζει πλήρως, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές από το σπίτι της αγάπης στην Κωνσταντινούπολη. Διαβάστε παρακάτω...

Γιατί μπήκες στο «Power of Love»;

Ήθελα να δω αν όντως μπορούν κάποιοι άνθρωποι να ερωτευτούν μέσα από ένα παιχνίδι και αν οι άντρες όντως θα φλερτάρουν. Ως κοινωνικό πείραμα στηρίζεται στη βάση πως αν βάλεις στον ίδιο χώρο άντρα με γυναίκα, κάποια στιγμή θα αρχίσουν να δημιουργούνται αισθήματα.

Δείτε ακόμη: Μαρία Μπακοδήμου: Σκίζει στο Power Of Love και όλοι την κράζουν! Τι του απαντάει εκείνη;

Ίντριγκες υπήρχαν;

Βέβαια, εγώ είχα θέμα με την Άννα Λορένη, δεν ταίριαζαν οι απόψεις μας.

Ήθελες να την ξεμαλλιάσεις;

Δεν θα έκανα την πρώτη κίνηση, θέλω να έχω άλλοθι, αν ερχόταν εκείνη εννοείται ότι θα αμυνόμουν (γέλια). Δεν με ενοχλεί να μη με συμπαθείς, με ενοχλεί όμως το ψέμα, να λες ωραία πράγματα μπροστά μου και να μη με γουστάρεις κατά βάθος.

Υποκρίνονται κάποιοι στο «Power of Love»;

Ναι, είναι πολύ ευδιάκριτο ποιος υποκρίνεται και ποιος όχι. Μερικά παιδιά, άντρες και γυναίκες, δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο ταίρι. Το θεωρώ normal γιατί είναι πολύ νωρίς να πεις «ερωτεύτηκα» βλέποντας τους άντρες για 10-15 λεπτά τη μέρα. Δεν μου γεμίζει το μάτι ότι πήγε κάποιος και ερωτεύτηκε σφόδρα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα...

Δείτε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: Το απίστευτο σαρδάμ για την Σπυροπούλου και η "κακία" της δημοσιογράφου που πάγωσε την εκπομπή! (Βίντεο)

Πώς σου φάνηκε που η Άννα βγήκε και ξαναμπήκε στο παιχνίδι;

Δεν ξαφνιάστηκε κάποιος από εμάς. Μας είχαν ενημερώσει ότι υπάρχει πιθανότητα να γυρίσει κάποιος παίκτης.

Τι σας είχαν απαγορεύσει;

Οι μόνοι κανόνες που υπάρχουν είναι ότι δεν πρέπει να συναντηθούν δύο άτομα ούτε στην Τουρκία, ούτε στην Ελλάδα. Δουλεύει ένα ολόκληρο επιτελείο για να μη γίνει ποτέ συνάντηση.

Υπήρχε φύλαξη;

Ναι. Οι γυναίκες μένουν στο σπίτι που βλέπετε, απέναντι μένουν οι άντρες και γύρω-γύρω εννοείται ότι υπάρχουν κάμερες, είναι σαν να μένεις μέσα σε πλατό.

Δείτε ακόμη: Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου! Σκοτώθηκε ο πατέρας μετά από πτώση...

Τα κορίτσια ροχαλίζουν;

Κάποια ναι, αλλά δεν μπορώ να σου πω ποια γιατί θα παρεξηγηθούν (γέλια). Και τα αγόρια ροχαλίζουν, μας το έχουν πει. Κάνουμε διάφορες συζητήσεις μέσα σε 8 ώρες γυρισμάτων.

Γυρνάτε επεισόδια 7 μέρες την εβδομάδα;

Πέντε. Το Σαββατοκύριακο είναι ελεύθερο γι’ αυτό και γυρνάνε στην Ελλάδα εναλλάξ οι άντρες και οι γυναίκες.