Survivor 2: Καβγάς στον πάγκο των Διασήμων! Τι συνέβη ανάμεσα σε Ηλία και Ροδάνθη; « Με κοιτάζει και παίρνω κακή ενέργεια...»

Survivor 2: Καβγάς στον πάγκο των Διασήμων! Τι συνέβη ανάμεσα σε Ηλία και Ροδάνθη; « Με κοιτάζει και παίρνω κακή ενέργεια...»

Εντάσεις στην ομάδα των Μαχητών μετά το τέλος του αγώνα!

Ο Διάσημοι νίκησαν έναντι των Μαχητών με σκορ 10-6, κάτι που αναστάτωσε την ομάδα των Μαχητών και έφερε ακόμη μια λογομαχία στον πάγκο των Μαχητών. Διαβάστε παρακάτω....

Ηλίας: «Λοιπόν ένα πράγμα. Αν δεν πιστεύει όλη η ομάδα... στον καθένα που πηγαίνει από κει δεν θα πιστέψει από κει κανένας άλλος», με τον Χάρη να τον διακόπτει: «Αυτό είναι πολύ λάθος»

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Απασφάλισε ο Χάρος! - Εξαλλος με τους συμπαίκτες του! "Αυτό που βιώνω εδώ στην παραλία είναι... "(video)

Ο Ηλίας πρόσθεσε:«Διαλέγω το ματσάρισμα και μου λέει... γιατί διάλεξε πρώτος ο Ηλίας και με κοιτάζει παίρνω κακή ενέργεια». Η Ροδάνθη τον ρώτησε για ποιον το είπε και εκείνη απάντησε για εκείνη.

Η Ροδάνθη δεν μίλησε με κακεντρέχεια για τον Ηλία και προσπαθούσε να του εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε, αφού η ίδια μετά από όσα έχει περάσει- δεν θα ασκούσε τέτοια κριτική για κάποιον μέσα στο παιχνίδι, όπως είπε και αργότερα.

Η ίδια τόνισε: «Ηλία λοιπόν για να το ξεκαθαρίσω, είναι εύλογο, όταν κάποιος έχει πάρει τέσσερις νίκες και κάποιος άλλος δεν έχει πάρει τόσες... να αναρωτηθώ γιατί δεν έπαιξε ο Κώστας!»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό Βίντεο