Μαρία Κορινθίου: Η σύλληψη που δεν έμαθε κανείς: "Μου πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα, φωτογραφίες..." - Τι συνέβη; (Βίντεο)

Δεν το είχε αποκαλύψει ξανά!

Μαρία Κορινθίου: Η σύλληψη που δεν έμαθε κανείς:

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή DOΤ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα περιστατικό που δεν είχε μάθει κανείς.

Το συμβάν αυτό διαδραματίστηκε όταν εκείνη σπούδασε στην Αμερική και ήρθε αντιμέτωπη με τις αστυνομικές αρχές. Η Μαρία Κορινθίου είπε χαρακτηριστικά!:

Δείτε ακόμη: Φλορίντα Πετρουτσέλι: Οι πρώτες δηλώσεις για τον γάμο της και οι εικόνες από το δημαρχείο! (Βίντεο)

«Στην Αμερική δούλευα για να σπουδάσω σε μια πιτσαρία ελληνική και δημόσιες σχέσεις σε ένα ελληνικό μαγαζί. Θα το ξαναέκανα χίλιες φορές, το μεγαλύτερο σχολείο για μένα. Είχε λήξει η visa μου και με «έδωσε» μια κοπέλα. Μου έστειλαν χαρτί στο σπίτι, με συνέλαβαν κανονικά, φωτογράφιση, δαχτυλικά αποτυπώματα, σύλληψη. Ήμουν πιτσιρίκι 20 χρονών. Μου είπαν ποιες είναι οι διαδικασίες, πέρασα από δικαστήρια, μόνη μου χωρίς δικηγόρο -οι δικηγόροι είναι πάρα πολλοί ακριβοί και για να σου διορίσει το κράτος πρέπει να είσαι Αμερικανός πολίτης. Έκλαψα την ημέρα που μου πάτησαν τη σφραγίδα πάνω στο διαβατήριο, την ημέρα που έπρεπε να φύγω, την ημέρα που ταξίδεψα. Από την προηγούμενη μέρα έκλαιγα με μαύρο δάκρυ. Η Αμερική είναι το απωθημένο μου» - Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί: