Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Η νέα ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της και το "ευχαριστώ" για τα μηνύματα!

Απαρηγόρητη η παρουσιάστρια...

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Η νέα ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της και το

Δύσκολες ώρες περνά η δημοσιογράφος του star, Κατερίνα Παπακωστοπούλου, με καταγωγή από το Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας λόγω της απώλειας του αγαπημένου της πατέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας της, Αριστοτέλης άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μοιραία πτώση που είχε από ελαιόδεντρο στο κτήμα του. Ο άτυχος άνδρας τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στην Αθήνα όμως ανά τακτά χρονικά διαστήματα επισκεπτόταν το Δρυμώνα και φρόντιζε τις καλλιέργειες. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Power Of Love: Η Γκαμπριέλα "καρφώνει" τον Δώρο! Το μήνυμα που τον καίει και οι χάκερς: "Μου έστειλε και μου είπε..."

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση, η παρουσιάστρια του Star έλαβε χιλιάδες μηνύματα από τον κόσμο που θέλησε να της συμπαρασταθεί σε αυτό που περνάει. Η ίδια, έκανε μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με μία φωτογραφία με τον μπαμπά της και έγραψε:

Δείτε ακόμη: Γιώργος Λύρας: Κλασικός χαζομπαμπάς! Οι αγκαλιές με την κόρη του Ηλέκτρα και η βόλτα για δύο...

"Σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξή σας.Ο μπαμπάς μου ήταν απόστρατος αξιωματικός της αστυνομίας και ήταν ένας συστηρός πατέρας που όμως με δίδαξε να σέβομαι τους συνανθρώπους μου και να τιμώ το όνομά του.Πιστεύω ότι ως γονιός σίγουρα καλά έπραξε αφού αυτές τις δυο μέρες με τιμάτε με τόση αγάπη εμένα και την μνήμη του. Δυστυχώς έμελε να φύγει άδικα και γρήγορα.Ήταν γερός παρότι βρισκόταν στην αιμοκάθαρση.Ήταν υγιής και είχε σίγουρα πολλά ακόμα χρόνια ζωής.Όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου να πάω στον Ευαγγελισμό γιατί χτύπησε στην Καλλιθέα, πέφτοντας από μία ελιά, ήξερα δυστυχώς από το ΕΚΑΒ ότι μάλλον ήταν νεκρός. Δυστυχώς οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν όταν έφτασα στον Ευαγγελισμό. Στα επείγοντα -που γινόταν κυριολεκτικά μάχη σε ώρα εφημερίας, ο μπαμπάς μου δεν άκουγε τις κραυγές μου ούτε τα κλάματά μου γιατί είχε φύγει. θέλω να ευχαριστήσω τη διοικήτρια κυρία Νάγια Μητσάκη για το ανθρώπινο ενδιαφέρον της, την προισταμενη βαρδιας της νοσηλευτικής υπηρεσίας και το νοσηλευτικό προσωπικό προσωπικό για την αμέριστη συμπαράστασή τους.Τα παιδιά του ΕΚΑΒ ακόμα και τους security του νοσοκομείου που με ρωτούσαν κάθε 5 λεπτά αν είμαι καλά.Ο μπαμπάς μου θα κηδευτεί αύριο Τρίτη στη 1 το μεσημέρι στον τόπο καταγωγής του τον Άνω Δρυμώνα Τριχωνίδας στο δήμο Θερμου στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής.Αντίο μπαμπά μου."