Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ηλίας Βρεττός στην πρώτη του εμφάνιση μετά το τροχαίο! «Ο Θεός μου έδωσε δεύτερη ευκαιρία»! (Βίντεο)

Ανατρίχιασε με τα όσα είπε!

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ηλίας Βρεττός στην πρώτη του εμφάνιση μετά το τροχαίο! «Ο Θεός μου έδωσε δεύτερη ευκαιρία»! (Βίντεο)
News 16.04.2018 16:40

Η Καθαρά Δευτέρα του 2018 άλλαξε για πάντα τη ζωή του, μιας και παραλίγο να κοπεί απότομα το νήμα της! Ήταν η μέρα που ενεπλάκη σε τροχαίο και από τότε όλα άλλαξαν!

Δύο μήνες μετά και έχοντας περάσει δύο επίπονα χειρουργεία, προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματά του, ο Ηλίας Βρεττός είναι καλά στην υγεία του και στέκεται ξανά στα πόδια του! Διαβάστε παρακάτω....

Ο Ηλίας Βρεττός το μεσημέρι της Δευτέρας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του STAR, "Αλήθειες με την Ζήνα" και μίλησε για όσα έζησε! Διαβάστε παρακάτω....

«Αισθάνομαι άγχος σαν να είναι η πρώτη φορά που εμφανίζομαι στην τηλεόραση, σαν να είναι η πρώτη μου εκπομπή, η πρώτη μου συνέντευξη και κατά κάποιον τρόπο είναι η πρώτη μου εκπομπή και η πρώτη μου συνέντευξη. Είναι η πρώτη εκπομπή της καινούργιας μου ζωής, είναι η πρώτη μου εκπομπή της δεύτερης ευκαιρίας που μου έδωσε ο Θεός» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: Power Of Love: Η Γκαμπριέλα "καρφώνει" τον Δώρο! Το μήνυμα που τον καίει και οι χάκερς: "Μου έστειλε και μου είπε..."

Και συνέχισε είπε στη Ζήνα Κουτσελίνη: «Μέσα στο αμάξι δεν ήμουν σε θέση να δώσω σημασία στην οδήγηση, αλλά ήταν οι πλέον ακατάλληλες συνθήκες για να συμβεί κάποιο ατύχημα. Κάποια στιγμή νιώθω μια απότομη δεξιά τιμονιά. Εκεί ήταν που άνοιξα τα μάτια μου και έδωσα προσοχή. Είδα ένα λευκό αυτοκίνητο να περνάει προς τα πίσω μας και εμείς να κατευθυνόμαστε προς το κράσπεδο. Έγινε μια διορθωτική κίνηση για να μην πέσουμε στο κράσπεδο και εκεί ξαφνικά περάσαμε στο απέναντι ρεύμα και είδα ένα δέντρο να έρχεται στο πρόσωπο μου. Δεν πρόλαβα να δω τίποτα, είπα απλά "τέλος"».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

star.gr

Share