Σκέφτηκε να αυτοκτονήσει ο Γιάννης Χατζηγεωργιου! Η αποκάλυψη για την δύσκολη περίοδο της ζωής του που μας σόκαρε! (Βίντεο)

Δεν το είχε πει ποτέ ξανά!

Σκέφτηκε να αυτοκτονήσει ο Γιάννης Χατζηγεωργιου! Η αποκάλυψη για την δύσκολη περίοδο της ζωής του που μας σόκαρε! (Βίντεο)

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου!

Ο νεαρός ηθοποιός, που χαρακτηρίζεται από το γέλιο και την ευχάριστη διάθεση του έκανε μία αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποκάλυψε την δύσκολη περίοδο που πέρασε στην ζωή του και μίλησε για την στιγμή που σκέφτηκε να δώσει τέλος σε αυτή. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

Δείτε ακόμη: Σοκ! Επικοινώνησαν με πνεύματα στην εκπομπή της Σκορδά! Ούρλιαζε η Μελιτά με αυτό που έγινε... (Βίντεο)

«Όποιος έχει στο μυαλό του να κάνει κάτι τέτοιο, ας το βγάλει. Είναι ό,τι πιο ηλίθιο, ας μου επιτραπεί ο όρος να το πω, υπάρχει στον πλανήτη γη. Πολλές φορές νομίζουμε ότι είμαστε στον πάτο και αυτό είναι το σημαντικό, αφού είσαι στον πάτο, ο μόνος προορισμός σου είναι πάνω. Δεν μπορείς να πας πουθενά αλλού. Ευτυχώς είχα πολύ δυνατούς ανθρώπους δίπλα μου, είχα τον πατέρα μου, είχα τη μητέρα μου, να με στηρίξουν σε αυτό. Μετά μίλησα σε ανθρώπους, αλλά και σε ψυχολόγο» - Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: