Έσπασαν το αυτοκίνητο του Μιχάλη Σεΐτη! Τι συνέβη; Αποκλειστικές πληροφορίες...

Τι υλικές ζημιές προκλήθηκαν;

Έσπασαν το αυτοκίνητο του Μιχάλη Σεΐτη! Τι συνέβη; Αποκλειστικές πληροφορίες...

Ο Μιχάλης Σεΐτης συμμετέχει στον έκτο κύκλο του Dancing with the Stars του ΑΝΤ1 και έχει κάνει τους πάντες να υποκλιθούν στη δύναμη ψυχής του αφού χορεύει με το προσθετικό του μέλος και μάλιστα έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο δημοφιλής παίκτες!


Ο 31χρονος Παραολυμπιονίκης ωστόσο το πρωί της Τρίτης ήρθε αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη! Πηγαίνοντας στο αμάξι του, διαπίστωσε ότι κάποιοι του το έσπασαν! Διαβάστε παρακάτω...

Το Youweekly.gr επικοινώνησε με άτομο από το περιβάλλον του για να πιστοποιήσει τι ακριβώς συνέβη! Οι πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν λοιπόν ότι ο Μιχάλης δεν έχει κάποιον στο μυαλό του για τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν!

Δείτε ακόμη: Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει οn air τα μυστικά της δίαιτας της! (Βίντεο)

Υπάρχει αρχικά ένα σπασμένο παράθυρο αλλά και ο καθρέφτης έχει υποστεί ζημιά, ωστόσο με μια πρώτη έρευνα που έκανε δεν διαπίστωσε να λείπει κάτι αξίας από το εσωτερικό του! Αξιοσημείωτο είναι ότι ο παίκτης του DWTS δεν είχε διένεξη με κανέναν πρόσφατα επομένως δεν μπορεί να σκεφτεί κάποιον συγκεκριμένο για ό,τι έγινε!

Δείτε ακόμη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Νένας Χρονοπούλου στον Τάσο Μητρόπουλο! Έγραψε τραγούδι και του το αφιέρωσε! (Βίντεο)

Οι πρώτες ενδείξεις λοιπόν στοχεύουν στο ότι πιθανόν ο ένοχος να ήθελε απλώς να αποσπάσει κάτι από το εσωτερικό του αυτοκινήτου! Το περιστατικό έγινε αργά το βράδυ και κανένας κάτοικος της περιοχής δεν είδε ύποπτη κίνηση!