Survivor Panorama: O Τεό αδειάζει τον Ηλία και αποκαλύπτει πως ξεκίνησε η κόντρα του με τη Μαρίνα! (Βίντεο)

Τρομερό παρασκήνιο!

Survivor Panorama: O Τεό αδειάζει τον Ηλία και αποκαλύπτει πως ξεκίνησε η κόντρα του με τη Μαρίνα! (Βίντεο)

Λαλίστατος στο Survivor Panorama είναι ο Τεό! Ο ίδιος μετά την αποχώρησή του από το Survivor φιλοξενείται στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου και αποκαλύπτει τρομερό παρασκήνιο!

Ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων για τη Μαρίνα και πως ξεκίνησε η κόντρα τους στο παιχνίδι! Διαβάστε παρακάτω...

«Ο Ηλίας είχε τσακωθεί με τη Μαρίνα για το φαγητό! Είχε πάει να ζητήσει φαγητό από την παραγωγή και μετά όταν φυσικά δεν του το δώσανε μας είπε κότες! Την ψήφιζε για αυτό το λόγο και όχι αγωνιστικά όπως είπε! Είναι γενικά πολύ παίκτες διαβασμένοι και προσέχουν όταν γράφουν οι κάμερες όπως η Βιργινία και ο Χάρης! Αυτό το σκηνικό δεν το είδατε αλλά εγώ δεν κρατάω κακίες.... Απλά έξω από το παιχνίδι δεν θα έκανα παρέα μαζί της» είπε ο Τεό!

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψή της on air για την βόλτα της με τον Μάκη Παντζόπουλο! Τι έκανε και την τρέλανε; (βίντεο)

Αργότερα αποκάλυψε και το παρασκήνιο του καυγά τους στο κουίζ! Ο ίδιος αποκάλυψε ότι τον ενόχλησε το ότι έλέγε τις απαντήσεις στην Μελίνα με απώτερο σκοπό να τον πάρει μαζί της και να του δώσει φαγητό αφού αυτό ήταν το έπαθλο! Ο ίδιος μάλιστα τόνισε πως οι σκηνές που είδαμε ήταν πολύ λιγότερες από αυτές που έγιναν αλλά και το ότι κόπηκαν αρκετοί διάλογοι!

Δείτε το σχετικό βίντεο: