Άστραψε και βρόντηξε η Λάουρα Νάργες: "Σταματήσετε την κάθε μου ανάμειξη με τον Κώστα Κοκκινάκη"! Το κείμενο κόλαφος και η τελευταία προειδοποίηση!

Άστραψε και βρόντηξε η Λάουρα Νάργες:

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την Λάουρα Νάργες και τον Κώστα Κοκκινάκη και η ίδια θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όλα αυτά!

Η ίδια μέσα από το Twitter της έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα για τη σχέση της με τον Μιχάλη Μουρούτσο και ξεκαθάρισε ότι δεν τρέχει με τον πρώην συμπαίκτη της στο Survivor! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χαμός στο Power Of Love: Η Εύη την πέφτει στον Δώρο: "Μου αρέσεις σαν άντρας..." (Βίντεο)

"Αγαπητοί μου τουιτεράδες, μας κάνετε συχνά να γελάμε χάρη στις ιδιοφυέστατες ατάκες σας. Επειδή όμως ακόμα και το χιούμορ έχει τα όριά του και καμιά φορά προσβάλει, θα ήθελα να σας παρακαλέσω θερμά να σταματήσετε την κάθε μου ανάμειξη με τον Κώστα Κοκκινάκη και να σεβαστείτε τη σχέση μου με τον Μιχάλη την οποία εγώ προσωπικά τόσα χρόνια προσπαθώ να προστατέψω από κακόβουλα σχόλια μη εκθέτοντας την. Σας το ζητώ ευγενικά. Με αγάπη πάντα. Καλό σας βράδυ", έγραψε χαρακτηριστικά και μάλιστα πόσταρε και μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια, ο Κώστας Κοκκινάκης και η σύντροφός του Χριστίνα Κανελλοπούλου στην Ύδρα! Δείτε τις αναρτήσεις της παρακάτω: