Μαρί Κωνσταντάτου : Πως είναι σήμερα, μετά τον θάνατο του Κυριακού; Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση!

Μαρί Κωνσταντάτου : Πως είναι σήμερα, μετά τον θάνατο του Κυριακού; Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση!

Η Μαρί Κωνσταντάτου μετά το επεισοδιακό διαζύγιο με τον Μίνωα Κυριακού και μετά τον θάνατο του ισχυρού άντρα του Ant1 απομακρύνθηκε από την δημοσιότητα και από τα κοινά.

Η εμφανίσεις της είναι πλέον περιορισμένες και δεν θέλει να δώσει δικαίωμα σε κανέναν καθώς δέχθηκε αρκετό πόλεμο και με το διαζύγιο και με τον θάνατο του Μίνωα. Διαβάστε παρακάτω…

Δείτε ακόμη: Σουηδία γίναμε! Εύη Βατίδου - Αλέξης Κούγιας και Φιξ έκαναν μαζί Πάσχα στις Σπέτσες! (Βίντεο)

Μάλιστα, site του εξωτερικού υποστήριζαν ότι η Μαρί Κωνσταντάτου, λήστεψε -κατά κάποιον τρόπο- τον πρώην άντρα της, παίρνοντας από το σπίτι τους όλα τα πολύτιμα υπάρχοντα τους και τα πούλησε σε δημοπρασία στο Λονδίνο.

Ο καιρός πέρασε και όλα αυτά έμειναν στον παρελθόν. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Μαρί, σε βραδινή της έξοδο στο θέατρο….

Δείτε ακόμη: Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Δείτε για πρώτη φορά το προσκλητηρίο του γάμου τους!

Η εμφάνιση της δεν θυμίζει σε τίποτα την «Ισχυρή Κυρία του Ant1». Το look της το έχει κάνει πιο απλό, το μαλλί της ατημέλητο ενώ το πρόσωπο της φαίνεται αρκετά κουρασμένο και καταβεβλημένο! Η ίδια θέλησε να αλλάξει στυλ και να το κάνει πιο casual και απλό.

Δείτε ακόμη: Αγγελόπουλος - Σπυροπούλου μαζί στην Κύπρο! Τι συνέβη; Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Η αλήθεια είναι πως το πιο ανάλαφρο look της πηγαίνει καλύτερα και την κάνει να φαίνεται σαν 20 χρονών. Όταν φυσικά έχεις ένα τόσο όμορφο πρόσωπο ότι κι αν κάνεις δεν αλλάζει. Ωστόσο σίγουρα η ταλαιπωρία και ο πόνος πλέον φαίνεται ξεκάθαρα στα μάτια της.

Η Μαρί, μπορεί να έζησε μία πολύ άνετη ζωή στο πλευρό του Μίνωα Κυριακού, ωστόσο ήταν και είναι ένα πολύ γλυκός άνθρωπος που δεν πρόσβαλε κανέναν και δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στους δημοσιογράφους να γράψουν κάτι γι’αυτή!