Απίστευτο κράξιμο στο Πρω1νό για τον Αγγελόπουλο! Τα καυστικά σχόλια της Πατλάκη και η έκρηξη της Σκορδά! Παραλίγο να φύγει η παρουσιάστρια! (Βίντεο)

Απίστευτο κράξιμο στο Πρω1νό για τον Αγγελόπουλο! Τα καυστικά σχόλια της Πατλάκη και η έκρηξη της Σκορδά! Παραλίγο να φύγει η παρουσιάστρια! (Βίντεο)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε μιλήσει για την σχέση του με την Ντορέττα και μεταξύ των άλλων , είπε για την φιλική του σχέση με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Στην εκπομπή Πρω1νό, πρόβαλαν το συγκεκριμένο απόσπασμα με την Κλεοπάτρα να εκφράζει την γνώμη της- προκαλώντας της αντιδράσεις της Φαίη Σκορδά. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Σοκ στην showbiz! Γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες συνελήφθησαν για σατανισμό! Στην φυλακή οι...

«Πόσες φορές θα ακούσω εγώ αν τα λέει ο Ντάνος με την Ντορέττα; Θέλετε να βάλουμε ένα στοίχημα; Πότε θα σταματήσει να απασχολεί αυτή η ιστορία.... Αλλά αυτό Αρούλη δεν σε ενοχλεί- ο Ντάνος έχει μια πολύ ωραία βιτρίνα. Κατάλαβες;...», με την Φαίη Σκορδά να την διακόπτει και να λέει: «Τον Ντάνο και την βιτρίνα.. πραγματικά»

«Το βιτρίνα το λέω σε συνάρτηση με αυτά που έλεγε (σ.σ Άρης) για τα κορίτσια του Mystyle rocks......Από την μία θέλουμε να είμαστε συνεπής από την άλλη τι ωραίος είναι ο Ντάνος. Γιατί και ο Ντάνος από ένα ριάλιτι βγήκε παιδιά»

Φαίη Σκορδά: «Ναι... αλλά έδειξε πράγματα που ακούμπησαν στην καρδιά του κόσμου- με την συμπεριφορά του»

Κλεοπάτρα Πατλάκη:«Ναι, αλλά και η Ραμόνα την καρδιά του κόσμου ακούμπησε, ίσως με μια αρνητική συμπεριφορά»

Μετά από ώρα διαφωνίας και ανταλλαγής απόψεων, η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Είναι ένα πρόσωπο που ποτέ δεν έχει προκαλέσει αρνητικά- έχει δείξει ένα πολύ ωραίο προφίλ προς στα έξω... Εγώ δεν έχω ακούσει για κανέναν άλλον να ξημερωβραδιάζεται στο Make a wish όταν του το ζητάνε.»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: