Αλέξανδρος Λυκουρεζος: Η ρομαντική έκπληξη στην Καλογρίδη! Δείτε τι ετοίμασε για την γιορτή της!

Μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Αλέξανδρος Λυκουρεζος: Η ρομαντική έκπληξη στην Καλογρίδη! Δείτε τι ετοίμασε για την γιορτή της!

To Μεγάλο Σάββατο ξημέρωσε με νέα διάθεση και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, το μεσημέρι που η παρέα γευμάτισε μαζί στην καμπάνα του ζεύγους, αποφάσισε να οργανώσει μια έκπληξη για την ημέρα της γιορτής της Νατάσας. Το People έχει τις λεπτομέρειες!

Το location επιλέχθηκε με μεγάλη προσοχή: ήταν μια πριβέ παραλία με λευκή άμμο, 15 λεπτά από το resort που διέμεναν. Ο ποινικολόγος ήθελε η παραλία να είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, ενώ παράγγειλε για την αγαπημένη του και μια τεράστια ανθοδέσμη –μάλιστα τόσο τα ροδοπέταλα όσο και η ανθοδέσμη ήταν ειδική παραγγελία που ήρθε εξπρές αεροπορικώς, καθώς τα συγκεκριμένα λουλούδια (που επέλεξε μέσω ίντερνετ) δεν υπήρχαν στις Μαλδίβες. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Power of Love: Έξαλλη η Αθηνά με το Νίκο! Η κατηγορία για στρατηγική και η απάντησή της! (Βίντεο)

Το “Happy Name Day Natasha” γράφτηκε με ροδοπέταλα και λευκές πέτρες στη άμμο. Στήθηκαν περιμετρικά 13 δάδες με φωτιά, ενώ στην άμμο τοποθετήθηκε κόκκινο χαλί για να μπορέσει η ηθοποιός να φτάσει με άνεση στο τραπέζι φορώντας τα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα –σεταρισμένα με καυτό τζιν σορτς και κόκκινο σατέν πουκάμισο που είχε δέσει στη μέση αφήνοντας να φανούν οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί της. Το μενού ήταν πλούσιο και θαλασσινό. Ένα μεγάλος αστακός, καραβίδες, καβούρια και σαλάτες, καθώς και 3 σαμπάνιες Crystal –που οι σερβιτόροι δυσκολεύτηκαν να ανοίξουν και τότε ανέλαβε ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε ακόμη: Power of Love: Έξαλλη η Αθηνά με το Νίκο! Η κατηγορία για στρατηγική και η απάντησή της! (Βίντεο)

Τα πάντα ήταν προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια –ακόμα και η μουσική που έντυσε τη μαγική βραδιά ήταν μια έκπληξη: μια μπάντα από ντόπιους μουσικούς και χορευτές που ενθουσίασε την παρέα. Η Νατάσα ήταν συγκινημένη και η ατμόσφαιρα γιορτινή και τρυφερή.

Η εορτάζουσα δεν μπορούσε να μην κάνει την ανατροπή, όταν ως νύφη πήρε την ευμεγέθη ανθοδέσμη και την πέταξε προς τους δύο καλεσμένους τους –με τον Τρύφωνα να την πιάνει και την παρέα να ξεκαρδίζεται στα γέλια, προτρέποντάς τον να βρει σύντομα να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς του. Κάποια στιγμή ο ποινοκολόγος έκανε νόημα στους φίλους του να φύγουν, με τον Νίκο και τον Τρύφωνα να επιστρέφουν στο resort, αφήνοντας το ζευγάρι να περάσει ρομαντικά την υπόλοιπη βραδιά.

Πηγή: Από το περιοδικό People