Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Για πρώτη φορά! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει για τη βία που δέχτηκε από τον σύντροφό της! «Δεν είχα κινηθεί νομικά αλλά...» (Βίντεο)

Το άγνωστο περιστατικό που δεν ήξερε κανείς!

Για πρώτη φορά! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει για τη βία που δέχτηκε από τον σύντροφό της! «Δεν είχα κινηθεί νομικά αλλά...» (Βίντεο)
News 19.04.2018 12:45

Ο Μαρίνος Βυθούλκας συνάντησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο αεροδρόμιο και η ίδια έκανε δηλώσεις, μιλώντας επί παντός επιστητού!


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ωστόσο άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά της για τον ΣΚΑΙ, τη Σάσα Σταμάτη αλλά και τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις που συζητήθηκαν ενώ αναφέρθηκε και στη βία που δέχτηκε παλαιότερα από τον σύντροφό της και το πως αντέδρασε τότε!Διαβάστε παρακάτω....


Για τον ΣΚΑΪ είπε συγκεκριμένα: «Δεν έχει κλείσει κάτι, δεν έχω υπογράψει, οπότε είναι όλα ρευστά. Θα δούμε, είναι νωρίς ακόμα».

Ενώ για τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις πέταξε τις μπηχτές της για τον ΣΚΑΙ: «Έμενα ό,τι μου είπε ο ΣΚΑΪ, κάποιες γραμμές που μου είχαν δοθεί, τις τήρησα. Έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύω».

Σχετικά με τη σχέση της με τη Σάσα Σταμάτη τόνισε: «Με τη Σάσα θα τα πούμε μεταξύ μας πια»! Η Κωνσταντίνα μίλησε ακόμα και τη σωματική βία που έχει δεχτεί από σύντροφό της στο παρελθόν: «Δεν είχα κινηθεί νομικά. Δεν θέλω να το τοποθετήσω χρονικά, είχε γίνει στο παρελθόν. Από εκεί και πέρα έδωσα ένα μήνυμα σε κοπέλες που έχει συμβεί αυτό».

Δείτε ακόμη: Καλομοίρα: Το πρώτο μαγιό για την φετινή σεζόν! Το ολόσωμο και το υπέροχο κορμί της που έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Για την βία που δέχτηκε είπε και συγκλόνισε:

«Δεν είχα κινηθεί νομικά. Δεν θέλω να το τοποθετήσω χρονικά, είχε γίνει στο παρελθόν. Από εκεί και πέρα έδωσα ένα μήνυμα σε κοπέλες που έχει συμβεί αυτό».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share