Survivor 2: Συμμαχία κατά του Αγόρου! Ποιοι συμπαίκτες του ξεσπάθωσαν εναντίον του μετά την ήττα και γιατί... Φαρμάκι οι γλώσσες τους... (βίντεο)

Survivor 2: Συμμαχία κατά του Αγόρου! Ποιοι συμπαίκτες του ξεσπάθωσαν εναντίον του μετά την ήττα και γιατί... Φαρμάκι οι γλώσσες τους... (βίντεο)

"Τα καλύτερα έρχονται! Πάει πέρασε η ήττα. Δεν απογοητευόματε. Αισιοδοξία και προχωράμε"!

Όπως μετά από κάθε ήττα, ο Νικόλας Αγόρου προσπαθεί πάντα να εμψυχώνει τους συμπαίκτες του ώστε να μην επηρρεαστεί η ήδη πεσμένη ψυχολόγία τους από τις συνεχόμενες ήττες. Δείτε παρακάτω...


Ετσι και απόψε, έκανε το ίδιο λέγοντας στους συμπαίκτες του: "Τα καλύτερα έρχονται! Πάει πέρασε η ήττα. Δεν απογοητευόματε. Αισιοδοξία και προχωράμε"!

Στην Μελίνα Μεταξά δεν άρεσε αυτό άκουσε αφού η κάμερα την έπιασε σε μια άκρη με την Φελίσια και τον Ηλία να τους λέει εκνευρισμένη: "Δεν γίνεται να χάνουμε ένα τέτοιο τεράστιο έπαθλο και να λέμε, κλειδώνουμε την ήττα και πάμε παρακάτω!"

Ο Ηλίας Γκότσης άφησε να εννοηθεί πως ο Νικόλας Αγόρου έχει επιλέξει να μην γίνει καλύτερος αγωνιστικά και να μένει στην απ' έξω από τις προπονήσεις που κάνουν οι υπόλοιποι παίκτες. "Αν δεν θέλει δεν μπορείς να κάνεις τίποτα..." είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

Ηλίας Και Μελίνα μπροστά στην Φελίσια, η οποία συμφώνησε με τους δυο συμπαίκτες της, κατηγόρησαν ανοικτά τον Νικόλα Αγόρου, ο οποίος μπήκε να παίξει και να "δοκιμάσει το πόδι του" όπως είπε ο ίδιος ότι δεν έπρεπε να το κάνει!

Η Φελίσια Τσαλαπάτη ξεσπάθωσε και εκείνη ενάντια στον Νικόλα Αγόρου και τον κατηγόρησε ότι όταν εκείνη αγώνιζεται ο Νικόλας της φωνάζει να παίρνει ανάσες. "Τι θα κάνω; Δεν θα πάρω ανάσα; θα σκάσω;" είπε δεικτικά η παίκτρια των Μαχητών..


Οι ήττες φέρνουν πείνα και η πείνα γκρίνια θα πούμε εμείς...

Δείτε τα αποσπάσματα στο youweekly.gr: