Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς! Ο λόγος για τον...

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής  ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς! Ο λόγος για τον...

Την καλύτερη περίοδο της ζωής του διανύει τραγουδιστής, με την γυναίκα του να φέρνει στον κόσμο σε λίγους μήνες τον καρπό του έρωτα τους.

Ποιος είναι αυτός; Διαβάστε παρακάτω....

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού περιμένουν το πρώτου παιδάκι.

Δείτε ακόμη: Κορίτσια κρατηθείτε! O Θοδωρής Θεοδωρόπουλος στην πιο καυτή του φωτογράφιση μετά το Survivor!

Άνθρωπός από τον στενό κύκλο του τραγουδιστή, ανάφερε στην Real : «Είναι πολύ ευτυχισμένος που θα γίνει πατέρας. 'Ομως, ο Γιώργος είναι ένας καλλιτέχνης χαμηλών τόνων και αυτό που επιθυμεί είναι να αφήσει το στίγμα του στον χώρο της μουσικής με τα τραγούδια και τις συνεργασίες του και όχι με την προσωπική του ζωή. Γι’ αυτό, άλλωστε, τα τελευταία δύο χρόνια που είναι ζευγάρι με τη νεαρή φοιτήτρια, οι κοινές τους εμφανίσεις σε κοσμικά καλέσματα είναι ελάχιστες και μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ο Γιώργος θέλει αυτό το διάστημα να έχει η αγαπημένη του καλή εγκυμοσύνη και όλα τα άλλα έπονται. Γι’ αυτό ακριβώς το ζευγάρι δεν κάνει ακόμα σχέδια γάμου»

Οι δυο τους είναι αχώριστοι! Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το ζευγάρι εχει πολά κοινά στοιχεία με την γνωριμία τους να γίνεται στα τέλη του 2016, με την Γαλατεία να είανι από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες του τραγουδιστή!

Δείτε ακόμη: Power of Love: Η ερώτηση της Μπακοδήμου στην Εύα που φέρνει τα πάνω κάτω και οι πιο αγαπημένοι παίκτες! (Βίντεο)

Όσο για εκείνον;

Ο τραγουδιστής γοητεύτηκε από την από την προσωπικότητα της- το χιούμορ και την καλοσύνη της.
Τα κοινά στοιχεία του χαρακτήρα τους -συνετέλεσαν να δημιουργηθεί μια όμορφη σχέση με τους δυο τους να μένουν μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο.