Μαρία Μπακοδήμου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που έκλαψε on air!

Άνοιξε την καρδιά της και τα είπε όλα...

Μαρία Μπακοδήμου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που έκλαψε on air!

Μετά από ένα χρόνο τηλεοπτικής αποχής, το φθινόπωρο του 2017 η Μαρία Μπακοδήμου επιστρέφει στην τηλεόραση, αυτή τη φορά ως κριτής στο talent show Ελλάδα, Έχεις Ταλέντο στο ΣΚΑΪ.

Σε πολλούς έκανε εντύπωση το ότι δεν επέστρεψε ως παρουσιάστρια, αλλά ως μέλος της κριτικής επιτροπής ενός σόου. Διαβάστε παρακάτω...

Από τον Μαρίνο Βυθούλα και το People


«Τα μέλη της επιτροπής ήταν εκείνα που με ώθησαν στο να δεχτώ τη συγκεκριμένη πρόταση. Με τον ΓιώργοΚαπουτζίδη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Έχουμε κάνει παρέα, ταιριάζουμε και τον αγαπάω. Από την άλλη, εκτιμώ και τον Σάκη Τανιμανίδη για τη δουλειά που κάνει, οπότε όλο αυτό με ιντρίγκαρε. Και στο παρελθόν είχα παρακολουθήσει το Ταλέντο, αλλά δεν θυμάμαι να με είχε συγκινήσει κάποιος διαγωνιζόμενος για το ταλέντο που διαθέτει.

Δείτε ακόμη: Ατύχημα επί σκηνής για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό! Ο λόγος για τον...

Αυτή τη χρονιά, ως κριτής, έζησα ένα άλλο Ταλέντο, το οποίο είχε συγκίνηση και ήταν γεμάτο δημιουργικούς ανθρώπους και νέα παιδιά που με άγγιξαν πολύ. Έκλαψα τηλεοπτικά δυο τρεις φορές, κάτι που δεν μου είχε ξανασυμβεί. Δεν είχα κλάψει ποτέ στην τηλεόραση, ούτε όταν πέθανε ο πατέρας μου, αλλά ούτε όταν έφυγε ο πατέρας του Φώτη» μου λέει.