Όλη η αλήθεια για την σχέση της Κατερίνας Καινούργιου! Ποιος είναι τελικά ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά! (Βίντεο)

Τι συμβαίνει με τα προσωπικά της!

Όλη η αλήθεια για την σχέση της Κατερίνας Καινούργιου! Ποιος είναι τελικά ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά! (Βίντεο)

Σάλος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με τον επιχειρηματία που έχει κλέψει την καρδιά της Κατερίνας Καινούργιου!

Η Κατερίνα έχει ήδη πει ότι είναι σε σχέση αυτή τη περίοδο χωρίς να θέλει να αποκαλύψει κάτι παραπάνω! Διαβάστε παρακάτω..

Ωστόσο, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο Νίκος Γεωργιάδης είπε ότι η Κατερίνα όντως δεν είναι πια single και διατηρεί σχέση με επιχειρηματία, αλλά όχι από το χώρο της ένδυσης.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη - Survivor: Η φωτογραφία που προβληματίζει! Γιατί πήγε ο Αγόρου στη θέση του Παπαργυρόπουλου στην Αμερική! Τι συμβαίνει με τον παίκτη;

«Για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, δεν ισχύει η πληροφορία που θέλει τον επιχειρηματία να δραστηριοποιείται στο χώρο της ένδυσης. Η Κατερίνα δεν είναι μόνη της όμως, αλλά δεν είναι ο συγκεκριμένος κύριος, τον οποίο εννοούσαν. Με τον συγκεκριμένο κύριο είχαμε ακούσει ότι υπήρχε ένα φλερτ, κάτι που δεν προχώρησε πριν από έναν χρόνο. Τώρα υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή της, τον οποίο εκείνη θέλει να τον κρατήσει πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να το ανακοινώσει όταν αυτή θα είναι έτοιμη», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή βασισμένος σε όσα γνωρίζει από την προσωπική φιλία που τον συνδέει με την Κατερίνα. Και συνεχίζει «Μάλλον είναι επιχειρηματίας γι’ αυτό και μπερδεύτηκαν. Δεν έχει σχέση με τη showbiz πάντως. Αυτή τη φορά πρέπει να είναι τα πράγματα σοβαρά» τόνισε στο ρεπορτάζ του!

Ωστόσο εμείς στο Υοuweekly.gr σας αποκαλύψαμε πρώτοι ποιος είναι τελικά ο επιχειρηματίας που έχει κάνει την Κατερίνα να χαμογελά ξανά μετά τον θυελλώδη έρωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο! (Δείτε εδώ)

Δείτε ακόμη: Το δημόσιο ευχαριστώ της Σάσας Σταμάτη! «Η Φαίη και ο Γιώργος έκαναν ό,τι μπορούσαν αλλά...» (Βίντεο)


Το μόνο που μένει είναι τελικά η στιγμή που η παρουσιάστρια θα μιλήσει η ίδια και θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με το τι συμβαίνει στα προσωπικά της!