Ελένη Τσολάκη: Με νέα δική της εκπομπή στον Alpha; Το κόψιμο του Slam και τα σχέδια του καναλιού! (Βίντεο)

Όλο το παρασκήνιο!

Ελένη Τσολάκη: Με νέα δική της εκπομπή στον Alpha; Το κόψιμο του Slam και τα σχέδια του καναλιού! (Βίντεο)

Το πρόγραμμα της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν οι ιθύνοντες του Alpha και αρκετά πρόσωπα έχουν χάσει τον ύπνο τους!


Πολλά συμβόλαια λήγουν και... δεν αναμένεται να ανανεωθούν αλλά η Ελένη Τσολάκη όπως όλα δείχνουν δεν έχει λόγο να ανησυχεί! Διαβάστε παρακάτω...

Η Ελένη Τσολάκη, φέτος έκανε το ντεμπούτο της ως κεντρική παρουσιάστρια, με την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού Slam και μπορεί εκείνο να κόβεται λόγω χαμηλής τηλεθέασης αλλά η παρουσιάστρια συνεχίζει δυναμικά!

Ο Νίκος Γεωργιάδης, μέσα από την εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, αποκάλυψε τα σχέδια του Alpha για την Ελένη Τσολάκη!

Δείτε ακόμη: Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα και η αλήθεια για την απομάκρυνση του Νάσου Παπαργυρόπουλου!

«Στον Alpha, δηλώνουν αρκετά ευχαριστημένοι για εκείνη και τη συνεργασία τους. Μαθαίνω ότι θέλουν να την έχουν φυσικά και στο δυναμικό τους και για την επόμενη σεζόν. Η Ελένη Τσολάκη όμως, δεν θα συνεχίσει με το Slam του χρόνου, αλλά την θέλουν για μία ζωντανή εκπομπή. Αυτό που κάποιοι έχουν συζητήσει, είναι για το αν θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη, ανάμεσα στο Happy Day και στην Ελένη ή αν θα πάει το μεσημέρι, όπου είναι και πιο πιθανό», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο: