Όλγα Πηλιάκη: Όταν συμμετείχε στη Eurovision ως χορεύτρια και όχι για χάρη της Ελλάδος! (Βίντεο)

Εσύ το ήξερες;

Όλγα Πηλιάκη: Όταν συμμετείχε στη Eurovision ως χορεύτρια και όχι για χάρη της Ελλάδος! (Βίντεο)

Η Όλγα Πηλιάκη ξεκίνησε την καριέρα της από τον αθλητισμό, ωστόσο πρόσφατα κέρδισε την συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι του Ant1, Nomads, το οποίο συμμετείχε, αλλά και μέσα από το Dancing with the Stars που την είδαμε αργότερα!

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, είναι μητέρα δύο παιδιών και προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή αλλά και την επαγγελματική, καθώς το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να εξελίσσεται και να πετυχαίνει τους τόχους της! Διαβάστε παρακάτω...

Αυτό όμως που πρόσφατα "ανακαλύψαμε" για την Όλγα, δεν μπορούμε αν δεν το μοιραστούμε μαζί σας! Εσείς λοιπόν γνωρίζατε ότι η Όλγα Πηλιάκη το 2012 είχε συμμετάσχει στη Eurovision ως χορεύτρια;

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Το "κάρφωμα" της Εύης στον Χάρο, τα νεύρα της Ροδάνθης και η ξεχωριστή εμπειρία των Διάσημων με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! (Βίντεο)

Κι όμως, η ίδια πλαισίωνε την Ήβη Αδάμου με το τραγούδι La La Love, για χάρη της Κύπρου. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: