Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αδιανόητη δήλωση του Τεό! «Έλεγα ότι αν με πάρουν στο Survivor μόνο θα κοιμάμαι αλλά...»

Και όμως το είπε!

Αδιανόητη δήλωση του Τεό! «Έλεγα ότι αν με πάρουν στο Survivor μόνο θα κοιμάμαι αλλά...»
News 23.04.2018 17:29

Πώς αποφάσισε να συμμετέχει στο «Survivor 2» ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος και πως θα... κυλούσε ο χρόνος του;


Ο ίδιος μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του και τα όσα είπε σίγουρα αναμένεται να συζητηθούν! Διαβάστε παρακάτω...

«Έγινε εντελώς τυχαία, όταν παιζόταν το περσινό «Survivor». Τότε βρισκόμουν στην Ινδία, είχα έρθει δύο τρεις φορές Ελλάδα κι έτσι το είδα. Από εκεί και πέρα, η μάνα μου επειδή το έβλεπε μου έλεγε «γιατί δεν πας;», όπως και άλλα άτομα από το περιβάλλον μου με παρακινούσαν να συμμετάσχω. Όμως το ξέχασα τελείως και το έβγαλα από το μυαλό μου. Μετά χρειάστηκε πάλι να έρθω στην Ελλάδα για ένα οικογενειακό ζήτημα και η αδερφή μου με παρακίνησε να κάνω την αίτηση- την έκανα αρχές Νοέμβρη και μετά το ξέχασα τελείως. Όταν με πήραν τηλέφωνο, ήμουν για Χριστούγεννα στην Πολωνία με την κοπέλα μου. Φανταζόμουν ότι αν με πάρουν θα κοιμάμαι ή θα παίζω παιχνίδια...» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Ο τραγουδιστής που έφτασε στον Άγιο Δομίνικο για το πάρτι της ένωσης και η δημόσια ανακοίνωση!

-Και τελικά πώς ήταν όταν βρεθήκατε να συμμετέχετε στο παιχνίδι;

«Τελικά όλα ήταν εντελώς διαφορετικά. Είναι διαφορετικό να το βλέπεις από την τηλεόραση -και εγώ όταν τους έβλεπα έλεγα «σιγά τα παιχνίδια, γιατί δεν τρέχουν, γιατί δεν κινούνται;». Όταν όμως μπαίνουν στη μέση οι παράγοντες πείνα, τραυματισμοί, ταλαιπωρία και περιβάλλον, αλλάζουν τα δεδομένα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα, αλλά αυτό μπορεί να το καταλάβει μόνο κάποιος που τα έχει ζήσει. Σίγουρα ήταν μια μοναδική εμπειρία ζωής...»

-Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίσατε;

«Είναι ένας συνδυασμός, δεν είναι μόνο μία.. Η πείνα, ο εγκλεισμός -παρότι φαίνεται μια παραλία ειδυλλιακή, είσαι περιορισμένος-, η απομόνωση επειδή δεν υπάρχει επικοινωνία με τον έξω κόσμο και το να συνυπάρξεις με ένδεκα διαφορετικούς άγνωστους χαρακτήρες.»

Share