Γιατί ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν έχει πάει ποτέ να δει την Ευαγγελία Αραβανή στο DWTS! Τον έδωσε στεγνά!

Όντως τώρα;

Γιατί ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν έχει πάει ποτέ να δει την Ευαγγελία Αραβανή στο DWTS! Τον έδωσε στεγνά!

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ που πάντα αλληλοστηρίζονται ωστόσο τραγουδιστής δεν έχει πάει στο πλατό του Dancing With The Stars προκειμένου να δει την Ευαγγελία από κοντά, όπως έκανε εκείνη πηγαίνοντας στην απονομή του πλατινένιου δίσκου του, κάνοντας, έτσι, την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση.

Σε συνέντευξή της στο ένθετο Page της εφημερίδας Νέα Σελίδα η παρουσιάστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, τον λόγο για τον οποίο ο Νίκος δεν έχει βρεθεί στο τηλεοπτικό σόου και η απάντησή της δεν είναι αυτή που περιμέναμε! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - διαρροή: Ο Τανιμανίδης "πρόδωσε" το πρώτο αγώνισμα μετά την ένωση που θα είναι και ο Μάριος Πρίαμος!

«Δεν έτυχε και δεν έχει συζητηθεί κιόλας, μέχρι στιγμής. Εννοείτε να έρθει να τραγουδήσει; Μπορεί να συμβεί και αυτό! Πότε δεν ξέρεις!», απαντά η Ευαγγελία, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, τι της είπε ο αγαπημένος της για την παρουσίαση του σόου. «Ο Νίκος ήταν δίπλα μου από την αρχή. Ξέρει πολύ καλά πόσο αγαπάω αυτό που κάνω και πόσο εκτιμώ την δουλειά μου. Ήταν υποστηρικτικός στο νέο μου βήμα και μου έδωσε κάποιες συμβουλές, τις οποίες θα ήθελα να κρατήσω για μένα», αναφέρει χαρακτηριστικά.