Master Chef: Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Τσίκιλη μετά την αποχώρηση του! Τι είπε για την κόντρα με την Μάγκυ; (Βίντεο)

Τα πέταξε τα καρφιά του!

Master Chef: Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Τσίκιλη μετά την αποχώρηση του! Τι είπε για την κόντρα με την Μάγκυ; (Βίντεο)

Στην φωλιά των Κου - Κου βρέθηκε ο Δημήτρης Τσίκιλης μετά την αποχώρησή του από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef.

Ο 34χρονος αναφέρθηκε στα όσα έζησε στον διαγωνισμό μαγειρικής αλλά και.... στην κόντρα του με τη Μάγκυ! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, στις πρώτες του δηλώσεις, ο Δημήτρης Τσίκιλης αναφέρθηκε στην έντονη αντίδρασή που είχε στην επιστροφή της Μάγκυς στο MasterChef από το οποίο είχε φύγει για το παιδί της όπως είχε πει!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Οι απαιτήσεις του Τανιμανίδη τον οδηγούν εκτός Survivor! Η απόφαση "φωτιά" του Ατζούν και οι παρουσιαστές αντικαταστάτες του!

Ο Δημήτρης Τσίκιλης δήλωσε: «Το είχα εξηγήσει. Δεν είχε να κάνει με τη Μάγκυ. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τη Μάγκυ. Ήταν η διαδικασία. Δεν ήταν θέμα φόβου. Είχα προσωπική κουβέντα με τον Τιμολέοντα και του είπα η μάνα μου η ίδια να ήταν, την ίδια αντίδραση θα είχα. Η διαδικασία ήταν το θέμα. Το συγκεκριμένο θέμα το έθιξα όχι απέναντι στη Μάγκυ. Απέναντι στην παραγωγή. Και με τη Μάγκυ μια χαρά».

Δείτε το σχετικό βίντεο: