Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει για την παρεξήγηση στα βαφτίσια στων παιδιών της! «Δεν μου μίλαγαν γιατί...» (Βίντεο)

Το είπε για πρώτη φορά!

Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει για την παρεξήγηση στα βαφτίσια στων παιδιών της! «Δεν μου μίλαγαν γιατί...» (Βίντεο)

Ο Αντώνης Ρέμος στην πρώτη του ραδιοφωνική εκπομπή είχε καλεσμένο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον οποίο μίλησαν για τη δουλειά, τα παιδιά του αλλά και... τις βαφτίσεις που έκαναν!

Το θέμα της ημέρας μάλιστα είναι η αποκάλυψη του τραγουδιστή πως δεν κάλεσε πολύ δικούς του ανθρώπους στη βάφτιση της κόρης του, Ελένης, επειδή… το ξέχασε όπως η Άννα Βίσση και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης ανέφερε πως η Άννα Βίσση σταμάτησε να του μιλάει για αυτό το λόγο! Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου, στην εκπομπή Ελένη, ο καθένας έλεγε τη γνώμη του! «Θα στηρίξω τη Βίσση, εγώ αν δε καλέσετε στο γάμο ή στη βάφτιση θα παρεξηγηθώ», είπε ο Μάκης Πουνέντης με την Ελιάννα να μην μπορεί να καταλάβει το λόγο της παρεξήγησης και να αναφέρει ότι αυτά είναι δικαιώματα του καθενός!

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - διαρροή: Ο Τανιμανίδης "πρόδωσε" το πρώτο αγώνισμα μετά την ένωση που θα είναι και ο Μάριος Πρίαμος!

«Για κάποιους είναι σημαντικό να σε καλέσουν για κάποιους άλλους όχι. Κι εγώ την εποχή που βάφτιζα θυμάμαι υπήρχαν παρεξηγήσεις», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη και μας άφησε άφωνους!

Δείτε το σχετικό βίντεο: