Power of Love: H μίμηση του Σωκράτη και το «χούφτωμα» στην Αθηνά που έκανε έξαλλο τον Δώρο! «Φάνηκε εκείνη πουτ@@@....» (Βίντεο)

Power of Love: H μίμηση του Σωκράτη και το «χούφτωμα»  στην Αθηνά που έκανε έξαλλο τον Δώρο! «Φάνηκε εκείνη πουτ@@@....» (Βίντεο)

Ένα διαφορετικό κόκκινο δωμάτιο είχαν σήμερα τα ζευγάρια του Power of Love.

Tα ζευγάρια κλήθηκαν να πάνε στο κόκκινο δωμάτιο και να κάνουν μίμηση το ζευγάρι της αρεσκείας τους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Για πρώτη φορά! Η Ελένη Φουρέιρα αποκαλύπτει πόσα χρήματα πήρε για την Eurovision!

Ο Σωκράτης και η Κυριακή μιμήθηκαν τον Δώρο και την Αθηνά!

Οι παίκτες «υποδύθηκαν» το ζευγάρι με μια δόση υπερβολής, με την Αθηνά να μην της άρεσε η συγκεκριμένη κίνηση που έκανε ο Σωκράτης στην Κυριακή- που υποδυόταν την Αθηνά, γιατί όπως είπε η ίδια δεν έγινε γίνει ποτέ κάτι τέτοιο, δηλαδή να δέχεται χειρονομίες από τον Σωκράτη

Δείτε ακόμη: Power of Love: H μίμηση του Πάνου και της Κλαούντια και οι αντιδράσεις του Νίκου! (Βίντεο)

Η Αθηνά, είπε χαρακτηριστικά:

«Όταν είδα την πλάκα που έκανε ο Σωκράτης- εκείνη την στιγμή πάγωσα, γιατί αισθάνθηκα μια προσβολή προς εμένα- ότι και καλά μπορεί όντως να είμαι πολύ άνετη μαζί του, μπορεί να με χουφτώσει και έχουμε κάτι πολύ ελεύθερο. Δεν έχουμε μια σχέση τύπου σε σέβομαι με σέβεσαι. Είμαστε και αδέρφια σε εισαγωγικά, επειδή έχουμε έχουμε και τον ίδιο χαρακτήρα... και είδα ότι στεναχώρησε πάρα πολύ και τον δώρο αυτό και αισθάνθηκα πολύ άσχημα εκείνη την στιγμή»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Με την σειρά της Η Κυριακή προσπαθούσε να εξήγηση τον τρόπο που έκαναν την μίμηση- με τον Δώρο να λέει:

«Δεν με νοιάζει καθόλου. το θέμα είναι- από την στιγμή που το βλέπει κόσμος φαίνεται αυτή ότι είναι η π@@ και εγώ ο κερατάς, κατάλαβες; Από την στιγμή που δίνει τροφή στον κόσμο να σχολιάζει... αυτό το πράγμα θα λέει. Ξεκάθαρο....»

Δείτε αναλυτικά την αντίδραση του Δώρου στο απόσπασμα που ακολουθεί: