Χωρισμός "βόμβα" μετά το Survivor! Ήταν να παντρευτούν και ξαφνικά.. χώρισαν!

Αποκλειστικό...

Χωρισμός

Είναι τα παιχνίδια που παίζει πολλές φορές η μοίρα.

Σίγουρα οι σχέσεις δοκιμάζονται σε μία μεγάλη απόσταση όμως... η δοκιμή αυτή μπορεί να αποδειχθεί μοιραία. Τρανταχτό παράδειγμα ο χωρισμός της Παπαδοπούλου με τον Πηλαδάκη που πριν τον γάμο χώρισαν εξαιτίας του Survivor... έρχεται όμως... άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Οι τελευταίες ημέρες στην τηλεόραση! Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση...

Αγαπημένη παίκτρια από το Survivor 2 που προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση με την αποχώρηση της, ενώ ήταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της και το είχε δηλώσεις.

Ο λόγος για την Κατερίνα Χαλικιά, η οποία διατηρούσε δεσμό με τον Φώτη Γιαννιώτη, ο οποίος ήταν ο μόνος άντρας που παρουσίασε δημόσια μετά το διαζύγιο με τον Κώστα Παταβούκα. Η Κατερινα θεώρησε ότι είχε βρει τον έρωτα, όμως ο χρόνο ήταν καθοριστικός για το ζευγάρι αφού έδωσαν τέλος στην σχέση όμως... όλα είναι πιθανά!

Δείτε ακόμη: Έλλη Στάη: Βόλτα με τον γιο και τη νύφη της! Σπάνια δημόσια εμφάνιση...

Μάλιστα η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε αποκλειστικά στο Youweekly.gr για τον χωρισμός της και αποκάλυψε: "Κοίτα, με τον Φώτη χωρίσαμε, όμως έχουμε άριστες σχέσεις και δεν αποκλείω την επανασύνδεση γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή!", είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

"Η δημοσιότητα δεν είναι κριτήριο στην σχέση μου! Απλώς έτυχε! Εμένα με ενδιαφέρει να είναι καλός άνθρωπος κάποιος όχι απαραίτητα επώνυμος!".

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με σούπερ μίνι στον γυναικολόγο! Όλες οι λεπτομέρειες για το λουκ της...

Όπως αποκάλυψε η ίδια στο Youweekly.gr όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και δεν αποκλείεται να τους δούμε μαζί! Προς το παρόν οι δρόμοι που ακολούθησαν είναι διαφορετικοί!

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί....