Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά στον ΣΚΑΙ και κατακεραυνώνει το Power of Love: «Ξεφτιλίζει τις ανθρώπινες αξίες»!

Πόλεμος για μια ανάρτηση!

Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά στον ΣΚΑΙ και κατακεραυνώνει το Power of Love: «Ξεφτιλίζει τις ανθρώπινες αξίες»!

Σε τσακωμό που παίρνει μεγάλες διαστάσεις εξελίσσεται το ζήτημα που έχει προκύψει με τον ΣΚΑΙ, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη!


Όλα ξεκίνησαν με αφορμή το σκετς - ανάρτηση που έκαναν έκαναν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης για το Power of Love. Διαβάστε παρακάτω..

Οι δυο τους ανάρτησαν στο instagram βίντεο όπου σατίριζαν το viral στιγμιότυπο από το Power of Love, όπου η Αθηνά Χρυσαντίδου κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Δώρο Παναγίδη και παριστάνει «Τη νονά του»! (Δείτε το βίντεο εδώ)


Ο ΣΚΑΙ απάντησε στους δυο ηθοποιούς και ο Παύλος Χαϊκάλης σε συνέντευξή του στην εκπομπή Όλα Καλά, κατακεραύνωσε το Power od Love ((Η απάντηση του ΣΚΑΙ σε Φιλιππίδη και Χαϊκάλη για την μίμηση της Αθηνάς στο Power of Love!)

«Ήταν μια σάτιρα πάνω στα δρώμενα, σατιρίζοντας αυτή την εκπομπή, την οποία εντάξει… την παρακολουθεί κάποιος κόσμος. Έχει ένα ενδιαφέρον από πλευράς τροφοδοσίας σάτιρας. Νομίζω ότι το αξιοποιήσαμε έτσι επαρκώς αυτό με τον Πέτρο.

Δείτε ακόμη: Συγκλονίζει ο Δάκης για το πρόβλημα υγείας του! «Μου βρήκαν κάτι στον εγκέφαλο και...» (Βίντεο)

Δεν το παρακολουθώ. Μια φορά το είδα, για να έχω μία άποψη. Έξω από την πλάκα την οποία κάναμε, δε νομίζω να είναι άξιο προσοχής. Είναι μια εκπομπή η οποία πάει την τηλεόραση πολλά χρόνια πίσω. Δε νομίζω ότι έχει αισθητική, δε νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο έχει κάτι ενδιαφέρον για να το δει κάποιος. Δεν νομίζω ότι οι ανθρώπινες αξίες πρέπει να ξεφτιλίζονται τόσο πολύ. Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να κλειστούν σε ένα χώρο για να γνωριστούν. Οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι για να γνωρίσουν και να μπορέσουν να κρίνουν και να βρουν τις ισορροπίες μεταξύ τους. Όχι να μπούνε μέσα σε ένα παιχνίδι, μόνο και μόνο για κάποιους συγκεκριμένους άξονες, που πρέπει να επεξεργαστούν μέσα σε αυτή την εκπομπή»