Αδιανόητο! Η Εύη Βατίδου "επιτέθηκε" σε δημοσιογράφο κι εκείνος την έστησε στον τοίχο! (Βίντεο)

Αδιανόητο! Η Εύη Βατίδου

Δηλώσεις έκανε στις κάμερες η Εύη Βατίδου και δημιουργήθηκαν εντάσεις ανάμεσα στην ίδια και τους δημοσιογράφους!

Η Εύη δέχτηκε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και τον Αλέξη Κούγια και δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη ενόχλησή της και είπε πως δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει η ζωή της να είναι προς πώληση και να βγάζουν λεφτά οι δημοσιογράφοι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αλέξανδρος Λυκουρέζος - Νατάσσα Καλογρίδη: Η πρώτη κοινή επίσημη φωτογράφιση του ζευγαριού! Όλες οι λεπομέρειες για την γνωριμία τους...

"Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο για τον πρώην άντρα μου. Ε τώρα συνεχίζεις… Κάνε ό,τι θες. Δεν ξέρω τι μου λες. Τι άλλα; Με το ζόρι να απαντήσω; Δεν έχω καταλάβει. Γιατί η δική μου ζωή να είναι προς πώληση και να βγάζετε λεφτά εσείς; Όλο εμένα παίζετε. Και τους διάφορους. Δεν βγάζετε λεφτά; Και εσύ πληρώνεσαι και όλοι πληρώνοντα", δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια, αλλά ο δημοσιογράφος Μιχάλης Πλεμμένος δεν την άφησε έτσι και την έστησε στον τοίχο λέγοντας:

Δείτε ακόμη: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η επική αντίδραση της παρουσιάστριας όταν της ζήτησαν ραντεβού με τον Αγγελόπουλο! (Βίντεο)

"Βγάζεις λεφτά και εσύ όμως. Αν δεν τη βγάλεις στα social media που θα το ξέραμε;" Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: