Πρω1νό: Ο Κώστας Τσουρός "κατακεραυνώνει" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! «Ας κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι της...» (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Πρω1νό: Ο Κώστας Τσουρός

Στην εκπομπή Πρω1νό σήμερα αναφέρθηκαν στις δηλώσεις της Καίτης Φίνου που μίλησε στα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός υποστήριξε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο - σχετικά με τις φήμες που ήθελανσυνεργάτες της να έχουν χάσει την δουλειάς τους εξαιτίας της παρουσιάστριας. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Κράξιμο άνευ προηγουμένου στο Πρωινό για την επίθεση της Βατίδου: "Η κατάσταση είναι σοβαρή..." (Βίντεο)

Ο Κώστας Τσουρός, τοποθετήθηκε επί του θέματος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Καίτη Φίνου λέει ότι χωρίς να γνωρίζει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-έχει αυτήν την άποψη.

Καλώς, όμως επειδή εμείς τυχαίνει να γνωρίζουμε και ξέρουμε ανθρώπους που ήταν σε αυτή τη δύσκολη θέση και έχασαν τη δουλειά τους λόγω της Κωνσταντίνας, γι’ αυτό και τα λέμε.

Τώρα εσείς επειδή δεν τη γνωρίζετε, γι’ αυτό τα λέτε. Τώρα, στο κρεβάτι της αν ήταν κανείς, ας κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι της. Δεν μας αφορά καθόλου! Και δεν ασχοληθήκαμε… Φαντάζομαι, όμως, ότι κάποιος ήταν κι εκεί… Δεν μας ενδιαφέρει το κρεβάτι της αλλά ότι κάποιοι συνάδελφοί μας έχασαν τη δουλειά της από αυτό».