Μάγκυ Ταμπακάκη: Σοκάρει η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του άντρα της! Η σκλήρυνση κατά πλάκας και το δράμα...

Μάγκυ Ταμπακάκη: Σοκάρει η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του άντρα της! Η σκλήρυνση κατά πλάκας και το δράμα...

Η Μάγκυ Ταμπακάκη είναι από τις πιο συζητημένες παίκτριες του Master Chef.

Η μαγείρισσα βγαίνοντας από τον διαγωνισμό παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Down Town και μεταξύ άλλων μίλησε για τον άντρα της ζωής της. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, η Μάγκυ περιέγραψε τις δυσκολίες που πέρασαν με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λέγοντας:

Δείτε ακόμη: Έρωτες στο Survivor: Η αλήθεια για την κρυφή σχέση Μαχητών! Είναι ζευγάρι και το κρύβουν;

«Το ανακαλύψαμε πέρυσι, βγήκε σε σύνταξη από την αεροπορία και ήρθαμε στην Ελλάδα. Ήταν ερωτευμένος με την Ελλάδα και τον τρόπο ζωής και ήθελε να έρθουμε εδώ για να είναι χαλαρός καθώς είναι μία αρρώστια που συνδέεται άμεσα με την ψυχολογία», είπε και συμπλήρωσε..

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor: Γιατί ο ΣΚΑΙ δεν προβάλλει πια το trailer! Τα βρισίδια και τα "στημένα" πλάνα!

.«είμαστε εμείς αισιόδοξοι και ποτέ δεν το αντιμετωπίσαμε σαν αρρώστια. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να πέσει σε αναπηρικό καροτσάκι. Εμένα όμως δεν με φοβίζει τίποτα! Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Όλα αντιμετωπίζονται. Η μάνα μου πέθανε από καρκίνο στα 7 μου και ήταν τραυματικό. Άλλαξα πολύ και κλείστηκα στον εαυτό μου, έγινα πολύ ψυχρός άνθρωπος. Όταν γνώρισα τον Φραντσέσκο ήταν ο μόνος άνθρωπος που αγάπησα τόσο δυνατά μετά τη μάνα μου και είχα πάντα το φόβο ότι μπορεί να του τύχει κάτι και να τον χάσω και αυτόν. Όταν έμαθα ότι είναι άρρωστος κλονίστηκα αλλά υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα κάνω τα πάντα για εκείνον και τίποτα δεν θα μας πτοήσει».