Και δεύτερη ιστορία σαν της 22χρονης από την Ν. Σμύρνη με διαφορετικό τέλος! Το περιστατικό με την 16χρονη που θα σας κάνει να λυγίσετε!

Μια συγκλονιστική ιστορία!

Και δεύτερη ιστορία σαν της 22χρονης από την Ν. Σμύρνη με διαφορετικό τέλος! Το περιστατικό με την 16χρονη που θα σας κάνει να λυγίσετε!

Μια απίστευτη ιστορία μανούλας είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Αναφορικά με το έγκλημα της Ν. Σμύρνης και το μωρό που ξεψύχησε στον ακάλυπτο χώρο από ασιτία, είπε: «Δεν ξέρω ποια είναι η σωστή...Πως κατάφερε στο θολωμένο της μυαλό- δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...να κάνει αυτό που έκανε. Δεν μπορώ να το φανταστώ...Και τι σημαίνει αυτό και για την ίδια και για την οικογένεια της, το μέλλον της... δεν ξέρω.». Διαβάστε παρακάτω....

Από την άλλη πλευρά, μια ιστορία μητέρες που πέρασε πάρα πολλά να μεγαλώσει το παιδί της έγινε γνωστή- αφού η προσπάθεια της να καταφέρει να μεγαλώσει το παιδί της και να προσπαθήσει να βγάλει τα προς το ζην έγινε γνωστή στην Αμερική.

Δείτε ακόμη: Δεν φαντάζεστε ποιος Έλληνας ηθοποιός είναι στην φωτογραφία! Ο λόγος για τον...

Η νεαρή Νικόλ Κασμίρ , έφερε στον κόσμο το μωρό της στα 16 της χρόνια, ενώ σπούδασε και είχε την τροφή της από κουπόνια, Η μοίρα την χτύπησε με καρκίνο και σε νεαρή ηλικία έκανε διπλή μαστεκτομή. Παράλληλα, για να ορθοποδήσει πέρα από τις σπουδές της στην νοσηλευτική ή ίδια έφτιαχνε χειροποίητα καλλυντικά και τα πουλούσε.

Η ιστορία της συγκίνησε την Beyonce που την στήριξε! Αυτό ήταν μόνο η αρχή αφού η ίδια έκανε την δικιά της εταιρία και η ιστορία επνέει όλες τις γυναίκες!

Δείτε αναλυτικά στο σχετικό βίντεο: