Power Of Love: Αυτοί οι παίκτες αποχώρησαν! Κλάματα και ανατροπές!

Δύσκολες στιγμές και για τι δύο ομάδες!

Power Of Love: Αυτοί οι παίκτες αποχώρησαν! Κλάματα και ανατροπές!

Άλλο ένα Gala την Παρασκευή στο Power Of Love, από το οποίο θα αποχωρούσε κάποιος παίκτης ή από την ομάδα των αντρών ή από την ομάδα των γυναικών.

Αυτή την Παρασκευή, όπως είχε ενημερώσει η Μαρία Μπακοδήμου θα είχαμε διπλή αποχώρηση. Τον παίκτη που θα έβγαινε ο πιο μισητός στο κοινό και εκείνον που θα ψήφιζε η αντίπαλη ομάδα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor Panorama: O Κώστας Αναγνωστόπουλος πετάει τα "βέλη" του! «Νομίζω εκτέθηκε και η παραγωγή...» (Βίντεο)

Το Youweekly.gr από νωρίτερα βέβαια όπως πάντα σας είχε ενημερώσει με σχετική διαρροή ποιοι ήταν εκείνοι οι παίκτες οι οποίοι θα αποχωρούσαν από το σπίτι της αγάπης και πράγματι έτσι έγινε. (Δείτε εδώ) Αγαπημένη παίκτρια γι'αυτή την εβδομάδα βγήκε η Αθηνά η οποία κέρδισε τα 2.500 ευρώ και προστάτεψε το σπίτι της.

Από τους Άντρες λοιπόν, οι δύο παίκτες που αποχώρησαν είναι ο Αντρέας, με 5 ψήφους από τα κορίτσια και ο Νίκος που είχε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Φυσικά και οι δύο αποχωρήσεις στεναχώρησαν πολύ και έκανε τους παίκτες να κλαίνε. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: