Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Οι πρώτες δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά τη γέννηση του γιου της! (Βίντεο)

Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια!

Οι πρώτες δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά τη γέννηση του γιου της! (Βίντεο)
News 30.04.2018 10:53

Στο Happy Day μίλησε ζωντανά το πρωί της Δευτέρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μετά την γέννηση του γιου της πλέει σε πελάγη ευτυχίας!


Η παρουσιάστρια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου της, και όπως αποκάλυψε η ίδια, σήμερα θα πάρει εξιτήριο. Διαβάστε παρακάτω....

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φανερά συγκινημένη, δήλωσε: «Το μόνο στοιχείο του δικού μου DNA που περνάει στα παιδιά της οικογένειας είναι πως βγαίνουν με αλογοουρά. Είναι τρεις κλώνοι του Θέμη Σοφού με μαλλιά Σταματίνας. Αφού είδε τον γιο του ο Θέμης πήγε και κουρεύτηκε λίγο για να μοιάζουν ακόμη περισσότερο. Τον γιο τον ήθελα Θεμάκο.

Δείτε ακόμη: Δίχως τέλος ο "πόλεμος" για Παπαρίζου- Μαυρίδη! Η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού...

Αυτή τη φορά πόνεσα λίγο περισσότερο γιατί ήταν τρίτη καισαρική. Είχα ταλαιπωρηθεί και το προηγούμενο βράδυ με πόνους. Οπότε η πρώτη ημέρα ήταν λίγο πιο δύσκολη. Αλλά είναι τόσο μεγάλη η ευτυχία και η χαρά που το ξεχνάς. Είναι ο Γιάννης μας. Γιάννη τον φωνάζουμε, όπως ο πεθερός μου πιστεύω αν ζούσε θα ήταν πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος».

Μάλιστα συνέβη και το εξής απρόβλεπτο: Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή διακόπηκαν μάλιστα λίγο απότομα καθώς, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο γιος της έκλαιγε και έπρεπε να τον θηλάσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share