Αποκλειστικό! Μετά το Survivor βρήκε τον έρωτα! Σε σχέση με επιχειρηματία η...

Αποκλειστικό! Μετά το Survivor βρήκε τον έρωτα! Σε σχέση με επιχειρηματία η...

Μεγάλες αλλαγές έφερε στην Ελένη Χατζίδου η συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του «Survivor»...

H γοητευτική τραγουδίστρια κλείνει αύριο δύο μήνες από τότε που επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την περιπέτειά της στον Άγιο Δομίνικο και ακούγεται έντονα πως δεν τους πέρασε μόνη της. Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Σε σχέση με Έλληνα τραγουδιστή παίκτρια του Power Of Love! Η ψευτιά στο ριάλιτι και το βίντεο με τα φιλιά!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, ο άντρας που στέκεται αυτή την περίοδο στο πλευρό της ονομάζεται Γιώργος Μαυρούλιας και είναι, μεταξύ άλλων, ο άνθρωπος πίσω από το Sushi bar Hachiko, στο Ψυχικό. Όπως μας αναφέρουν άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον της ωραίας Ελένης, τους έχουν δει αρκετές φορές σε κοινές εξόδους το τελευταίο διάστημα, όπου δείχνουν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, γελώντας και ανταλλάσσοντας πειράγματα.

Δείτε ακόμη: Οι 3 εγκυμοσύνες της Σταματίνας Τσιμτσιλή! Πόσα κιλά πήρε στην καθεμία;

Δείτε ακόμη: Φάνης Μουρατίδης: Η κρίση στον γάμο με την Παπαχαραλάμπους και ο χωρισμός! Όσα αποκάλυψε ο ίδιος... (Βίντεο)

Ωστόσο δεν είναι σε θέση να πουν αν υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσά τους πέρα από ένα απλό φλερτ μέχρι στιγμής. Η ίδια η τραγουδίστρια, όποτε τη ρωτούν, κάνει λόγο για μία απλή φιλία, χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο να προκύψει κάτι περισσότερο στο μέλλον, αν και εφόσον δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες. Είναι βέβαια πολύ νωρίς για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα και μόνο ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθεί η μεταξύ τους σχέση...

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, Τετάρτη 02/05 μόνο με 1.5€