Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Αγγελόπουλος: "Δεν βλέπω Survivor! Οι παίκτες είναι..." - Οι δηλώσεις του που προκαλούν εντυπώσεις!

Γιώργος Αγγελόπουλος:
News 01.05.2018 13:51

Ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor που κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και την στήριξη όλου του κόσμου. Η ακέραιος χαρακτήρας του τον έκανε να ξεχωρίσει.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος μιλάει αποκλειστικά στο Youweekly.gr για το Survivor αλλά και πως το βλέπει αυτή την σεζόν! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ευαγγελία Αραβανή: Με την αδερφή της στον Οικονομόπουλο! Έκλεψε τις εντυπώσεις!

Το δεύτερο «Survivor» το βλέπεις;

Όχι, δεν έχω τη δυνατότητα και τον χρόνο μέσα απ’ τις μετακινήσεις μου. Αν μου δοθεί η ευκαιρία να δω τηλεόραση τη συγκεκριμένη ώρα, προτιμώ να βλέπω το «Τατουάζ» και τον Στέφανο Λαμπίρη για να δω με το δικό μου μάτι αυτό που κάνω ως επάγγελμα για να βελτιώνομαι.

Είχες δει κάποια επεισόδια στην αρχή;

Είχα δει τα 2-3 πρώτα επεισόδια γιατί ήθελα να έχω άποψη εκείνη την εβδομάδα για να σχολιάσω ως καλεσμένος στο «Survivor Πανόραμα» και έπρεπε να έχω άποψη.

Δείτε ακόμη: Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους!

Βλέπεις κάποιον νικητή ή κάποιον νέο Γιώργο Αγγελόπουλο;

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον και δεν θέλω να αδικήσω κανέναν. Είναι ήδη «αδικημένοι» οι συμμετέχοντες απ’ τη στιγμή που συμμετέχουν σε ένα project, γιατί έχουν χάσει τον αυθορμητισμό τους, είναι υποψιασμένοι γιατί, πολύ απλά, γνωρίζουν τι έχει συμβεί στο πρώτο παιχνίδι.

Εννοείς ότι κάνουν συγκεκριμένα πράγματα για να δημιουργήσουν εντάσεις ή ίσως γιατί το κομμάτι reality πουλάει;

Είναι δύσκολος ο ρόλος που πρέπει να κάνουν γνωρίζοντας περίπου τι γίνεται έξω, είναι ενημερωμένοι για την απήχηση που έχουν στο κοινό. Βάζω και τον εαυτό μου στη θέση τους... Και εγώ αν πήγαινα να παίξω τώρα, θα είχα άλλη συμπεριφορά.

Share