Όλγα Φαρμάκη: H άγνωστη ιστορία πίσω από τις άσπρες τρίχες στα μαλλιά της! Η αποκάλυψη από την ίδια...

Η δύσκολη κατάσταση που δεν γνώριζε κανείς!

Όλγα Φαρμάκη: H άγνωστη ιστορία πίσω από τις άσπρες τρίχες στα μαλλιά της! Η αποκάλυψη από την ίδια...

Κατά την παραμονή της Όλγας Φαρμάκη στο Survivor έκανε την εμφάνισή της μια άσπρη τούφα στα μαλλιά της. Η ίδια αποκαλύπτει μια ιστορία πίσω από τα λευκά της μαλλιά.

«Στο παρελθόν είχα περάσει μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση και ο οργανισμός μου ξέσπασε εκεί. Κυριολεκτικά, λόγω της στενoχώριας μου, μέσα σε μια νύχτα άσπρισε μια τούφα από τα μαλλιά μου. Μπαίνοντας στο Survivor και γνωρίζοντας πως δεν θα βάφω τα μαλλιά μου, ήξερα πως οι τηλεθεατές θα παρατηρήσουν την άσπρη τούφα, αλλά ήταν κάτι που δεν με ενοχλούσε καθόλου και ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκα πως θα αισθανθώ περίεργα», λέει στο People. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμα: Αλέξανδρος Λυκουρέζος - Νατάσα Καλογρίδη: Η Πρωτομαγιά στη Μύκονο και τα τρφερά ενσταντανέ μπροστά στις κάμερες! (Βίντεο)

Έχουν περάσει αρκετές μέρες από τότε που γύρισε στην Ελλάδα. Αναρωτιέμαι αν, εκ των υστέρων, μετάνιωσε που έφυγε με δική της απόφαση. «Όχι, δεν μετάνιωσα που αποχώρησα. Ήταν μια συνειδητή επιλογή. Σκέψου πως δεν είχα βγει ποτέ προτεινόμενη. Όταν, όμως, άρχισα να το σκέφτομαι έντονα, κατάλαβα πως έπρεπε να φύγω. Από τη μια έλεγα στον εαυτό μου “μείνε λίγο ακόμα”, από την άλλη, όμως, σκεφτόμουν έντονα να αποχωρήσω. Τελικά, ακολούθησα αυτό που ήθελε η ψυχή μου. Εξάλλου, η ηρεμία της ψυχής δεν πληρώνεται με κανένα χρηματικό έπαθλο».

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το όνομα που θα δώσει στον γιο της!

Από τον Μαρίνο Βυθούλκα και το περιοδικό People...