Πρωινό: Κατακεραυνώνουν Λυκουρέζο - Καλογρίδη για την προκλητική συμπεριφορά ανήμερα του θανάτου της ξαδέρφης της Ζώης Λάσκαρη! (Βίντεο)

Το τι τους έσυραν δεν λέγεται!

Πρωινό: Κατακεραυνώνουν Λυκουρέζο - Καλογρίδη για την προκλητική συμπεριφορά ανήμερα του θανάτου της ξαδέρφης της Ζώης Λάσκαρη! (Βίντεο)

Την απόδραση Λυκουρέζου - Καλογρίδη για την Πρωτομαγιά σχολίασαν στο Πρωινό με αιχμηρά λόγια! Ο ποινικολόγος μαζί με τη Νατάσα Καλογρίδη και την Μαρία Ελένη Λυκουρέζουν βρέθηκαν στη Μύκονο για την ημέρα που συνέπεσε με τον θάνατο της ξαδέρφης της Ζωής Λάσκαρη!

Το όλο θέμα μάλιστα σχολιάστηκε με πολύ σκληρές εκφράσεις! «Συγγνώμη δεν θα πει κανένας κάτι;» αναρωτήθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς και ξεκίνησαν να σχολιάζουν! Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμα: Αλέξανδρος Λυκουρέζος - Νατάσα Καλογρίδη: Η Πρωτομαγιά στη Μύκονο και τα τρφερά ενσταντανέ μπροστά στις κάμερες! (Βίντεο)

«Έχουν πένθος και πάνε στη Μύκονο; Και δεν φτάνει που πάνε αλλά είναι τόσο διαχυτικοί και γλεντάνε που καταντάει προκλητικό» συνέχισε ο Θέμης! Η Φαίη προσπάθησε να ρίξει τους τόνους λέγοντας πως μπορεί να το είχαν κανονίσει από πριν αλλά το όλο θέμα συζητήθηκε όσο λίγα! Στην συνέχεια ο Κώστας Τσουρός επεσήμανε: «Βγαίνουν από το σπίτι και τόσος έρωτας πια που με το που βγαίνει από την πόρτα η Νατάσα, έπρεπε να τη φιλήσει. Τη φίλησε προφανώς γιατί ήταν η κάμερα… Έχω το δικαίωμα αυτό που βλέπω να μη μου αρέσει σαν εικόνα;»

Δείτε το σχετικό βίντεο: