Μαίρη Μηλιαρέση: "Ζω ακόμη με τα λεφτά που πήρα από..." - Απίστευτη αποκάλυψη από την παρουσιάστρια!

Αποκλειστική συνέντευξη!

Μαίρη Μηλιαρέση:

Αρχή, μέση και τέλος της κουβέντας μας, η κόρη της Σοφίνα Λαζαράκη που πρωταγωνιστεί στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή». Όταν αναφέρεται σε εκείνη το πρόσωπό της φωτίζεται και ό,τι σκέψη και να κάνει καταλήγει στο τι θα την κάνει περήφανη.

Ταυτόχρονα δεν διστάζει να αποκαλύψει στο youweekly.gr τα λεφτά που έβγαλε από το Ρουκ Ζουκ τα οποία είναι τόσα.. που ακόμη και τώρα την συντηρούν! Διαβάστε παρακάτω...

Η τηλεόραση πότε ήρθε;

Αφού η μητέρα μου με απέτρεψε από το να γίνω μηχανικός αυτοκινήτων, πράγμα που έχω μετανιώσει, γιατί θα γούσταρα τρελά να έχω ασχοληθεί με τα αυτοκίνητα, συνεχίζω το μόντελινγκ και πηγαίνω και σε σχολή συντήρησης έργων τέχνης και αρχαιολογικών ευρημάτων. Εκείνη την εποχή τρέχαμε σαν τις τρελές σε επιδείξεις μόδας. Ο μπαμπάς με πηγαινοέφερνε με τη μηχανή του και οι φίλες μου πίστευαν πως ήταν το φλερτ μου. Έρχεται λοιπόν το τραγούδι, όπου κάνω έναν δίσκο.

Αξιοπρεπέστατη προσπάθεια!

Μόνο που δεν ήξερα να τραγουδάω… αυτό ήταν το θέμα. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι η Μαρινέλλα, αλλά σαν εμπειρία ήταν ωραίο. Και μετά έρχεται η τηλεόραση. Ο Μιχάλης Ασλάνης με είχε προτείνει να πάρω τον ρόλο της Κρίστι στον «Τροχό της Τύχης», πρόταση που αρνήθηκα, ενώ αργότερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος με πρότεινε στον Τζώνυ Καλημέρη να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι. Είχα πάει στην εκπομπή του με αφορμή το τραγούδι, του άρεσε πώς μίλαγα και στο πλαίσιο του ότι έψαχναν νέα άτομα, με πρότεινε. Και κάπως έτσι είπα το «ναι».

Σωστή απόφαση;

Καταπληκτική! Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια. Πάτησα στα πόδια μου.

Τα οικονομικά ήταν καλά;

Ήταν τόσο καλά που μετά το εξάμηνο που έπρεπε να μιλήσω εκ νέου για το συμβόλαιό μου, δεν πήγα ποτέ. Και τα τέσσερα χρόνια έμεινα με το ίδιο συμβόλαιο. Ήμουν μια χαρά, δεν το χρειαζόμουν.

Μάζεψες αρκετά χρήματα;

Με τα λεφτά που έπαιρνα στο «Ρουκ Ζουκ» μάζεψα αρκετά.

Γράφτηκε πως ακόμα ζεις με τα λεφτά του «Ρουκ Ζουκ», ισχύει;

Ναι, ζω ακόμα με αυτά... είχα μαζέψει κάποια λεφτά, είχα πάρει και ένα δάνειο για να πάρω σπίτι, το οποίο όμως μετά πούλησα. Από αυτά τα λεφτά άνοιξα το μαγαζί, από αυτά κάνω ό,τι χρειάζομαι, αλλά δεν είναι ότι τα τρώω και κάθομαι. Δουλεύω και επενδύω. Για μένα ήταν αφετηρία. Δεν τα έφαγα σε τσάντες και κοσμήματα. Μετά το «Ρουκ Ζουκ» έκανα το «Μεσημεράκι», που επίσης πήγε καλά και μετά σταμάτησα την τηλεόραση.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€