Power of Love: Αναστάτωση προκάλεσε η τηλεφωνική σύνδεση του Αντρέα! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Τι είπε για τις ψήφους που πήρε από τα κορίτσια;

Power of Love: Αναστάτωση προκάλεσε η τηλεφωνική σύνδεση του Αντρέα! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Μια αλλαγή έγινε στο σπίτι του Power of Love!

Η Μαρία Μπακοδήμου, ανακοίνωσε χθες στο σπίτι της αγάπης ότι στο gala της Παρασκευής, ανάλογα με το ποιος θα αποχωρήσει από το σπίτι- θα μπει κάποιος παλιός παίκτης.Έτσι λοιπόν, σήμερα έγινε η τηλεφωνική σύνδεση με τα αγόρια, Κωνσταντίνο-Νίκο- Ανδρέα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Power of Love:Την έδωσε στεγνά! Ο Πάνος αποκάλυψε τι του είπε η μητέρα του για τους χρωματιστούς φακούς της Στέλλας! (Βίντεο)

Στην τηλεφωνική σύνδεση που έγινε με τον Αντρέα, η Μαρία Μπακοδήμου τον ρώτησε ποια είναι τα επιχειρήματα για να τον ψηφίσουν τα κορίτσια να επιστρέψει στο σπίτι.

Ο ίδιος, είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ θα ήθελα να έρθω εκεί. Βασικά τα κορίτσια, είναι όλα σε κόντρα με μένα, κάθε φορά. Την πρώτη φορά έφαγα 5 ψήφους και αυτή 4. Την γλίτωσα βέβαια, γιατί με έσωσε ο Δώρος...και δεν βρίσκω και τον λόγο... Τα κορίτσια που με ψηφίζουν δεν βρίσκω και το λόγο.. Τι έχουν μαζί μου;....»

Δείτε ακόμη: Κλασικός χαζομπαμπάς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! Τα παιχνίδια με τον γιο του και η τρυφερή ανάρτηση στα social media!

Δείτε την αντίδραση των παικτών: