Έκτορας Μποτρίνι: Η αμφιλεγόμενη δήλωση του για το Hell's Kitchen! «Θέλω να βγάλω καλούς μάγειρες, όχι καλά παιδιά»

Μίλησε έξω από τα δόντια!

Έκτορας Μποτρίνι: Η αμφιλεγόμενη δήλωση του για το Hell's Kitchen! «Θέλω να βγάλω καλούς μάγειρες, όχι καλά παιδιά»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Έκτορας Μποτρίνι σε πρόσφατη συνέντευξή του! Ο ίδιος δείχνει να ξέρει τι κάνει, θέλει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό και γνώριζε εξαρχής πως ήδη υπήρχαν προγράμματα στην τηλεόραση που αποτελούσαν ανταγωνισμό για την τηλεθέαση!

«Τα νούμερα στην αρχή ήταν χλιαρά, τώρα είμαστε πολύ πάνω. Ξεκινήσαμε στο τελείωμα της σεζόν με ένα Survivor και ένα MasterChef που είχαν το κοινό τους και τον τελευταίο καιρό έχουν ανέβει τα νούμερα τηλεθέασης. Σίγουρα αν είχε ξεκινήσει από την αρχή θα είχε πολύ καλύτερα νούμερα», αναφέρει στο Secret ο Έκτορας Μποτρίνι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Power of Love:Την έδωσε στεγνά! Ο Πάνος αποκάλυψε τι του είπε η μητέρα του για τους χρωματιστούς φακούς της Στέλλας! (Βίντεο)

Μπορεί ο ίδιος να φωνάζει, αλλά την ψυχραιμία του δεν τη χάνει: «Εκτός εαυτού δεν με έχει βγάλει κανείς. Προσπαθώ να τα προλαβαίνω όλα, αλλιώς το κόβω από παν αρχή. Όταν θα φωνάξω μετά από ένα λεπτό ηρεμώ. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανέναν. Όταν βρίσω κάποιον, μετά έχει τελειώσει και αυτό είναι το μεγαλείο... μετά από λίγο να του πω "μπράβο", θέλω να βγάλω καλούς μάγειρες, όχι καλά παιδιά», λέει χαρακτηριστικά!