Power of Love: Η Αθηνά "αδειάζει" την παραγωγή και επιβεβαιώνει την αποχώρησή της από το σπίτι της αγάπης!

Power of Love: Η Αθηνά

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό που θέλουν την Αθηνά Χρυσαντίδου και τον Δώρο Παναγίδη να βρίσκονται έξω από το σπίτι του Power of Love!

Αρχικά, ένα live ίντεο στο Instagram που έκανε ο Σωκράτης ήταν αρκετό για να αποκαλύψει την αποχώρηση του Δώρου! Ο Σωκράτης λοιπόν άθελά του, ευχήθηκε χρόνια πολλά στον παίκτη και πέταξε την βόμβα! "Χρόνια πολλά, όπου κι αν βρίσκεσαι να είσαι καλά...", ήταν η ατάκα που τον πρόδωσε! (Δείτε εδώ) Διαβάστε παρακάτω...

Στην συνέχεια, και όπως σας ενημερώσαμε εδώ στο Youweekly.gr με προηγούμενο ρεπορτάζ όλα άρχισαν όταν μετά το γκαλά της περασμένης Παρασκευής τα κορίτσια έφυγαν για ένα διήμερο στην Ελλάδα. Παράλληλα, έφυγε και ο Δώρος, αφού ζήτησε άδεια από την παραγωγή για το Σαββατοκύριακο. Το Σαββατοκύριακο πέρασε, αλλά το ζευγάρι παρέμεινε ακόμη εκτός παιχνιδιού...

Δείτε ακόμη: MasterChef: Χρήστος και Τιμολέων πήγαν στο Μιλάνο! Η δοκιμασία - έκπληξη και οι δουλείες του Κοντιζά! (Βίντεο)

Η Αθηνά δεν επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη τη Δευτέρα με τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της, το ίδιο και ο Δώρος, ο οποίος είχε ζητήσει άδεια. Λέγεται ότι το δημοφιλές τηλεζευγάρι αποφάσισε να την ... κάνει και να μην επιστρέψει ύστερα από έναν παρασκηνιακό καυγά μεταξύ του Δώρου και του Σωκράτη, που έγινε πριν από λίγες ημέρες στη βίλα του έρωτα. (Δείτε εδώ)

Σήμερα έφτασε στα χέρια μας ακόμη μια πληροφορία, η οποία επιβεβαιώνει κατά κάποιον τρόπο την αποχώρηση του ζευγαριού!

Η Αθηνά Χρυσαντίδου σε συζήτηση που είχε με διαδικτυακή της φίλη την οποία προσπαθούσε να πείσει για την σχέση της με τον Δώρο, έκανε γνωστή και την αποχώρησή τους "αδειάζοντας" με αυτόν τον τρόπο και την παραγωγή του ριάλιτι! Όλο αυτό το μαρτυρά ο παρελθοντικός χρόνος που χρησιμοποιεί στα μηνύματά της όταν μιλάει για τις στιγμές της με τον αγαπημένο της μέσα στο Power of Love!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: "Ότι καλύτερο έχω διαβάσει σε αυτούς του τρεις μήνες !! Πραγματικά με συγκινεί πολύ που ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που δέχονται εμάς και την σχέση μας και σκέφτονται έτσι ακριβώς όπως και εμείς !! Εννοείται πως όλα τα ζευγάρια εκεί μέσα είναι αληθινά απλά το κάθε ζευγάρι έχει το δικό του τρόπο την δική του επικοινωνία και την δική του διαχείριση στην σχέση !! Εμείς πάλι λειτουργούσαμε έτσι γιατί έτσι νιώθαμε !! Όλα τα παιδιά εκεί είναι πολύ καλά το καθένα με τον δικό του χαρακτήρα και με τα δικά του ελαττώματα !! Και πάλι Μαρία μου να είναι πάντα γιατί τα λόγια σου με άγγιξαν ειλικρινά !!" Δείτε το μήνυμά της παρακάτω: