Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και έγινε μία κούκλα! Δείτε πως είναι σήμερα!

Η κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και έγινε μία κούκλα! Δείτε πως είναι σήμερα!
News 07.05.2018 11:23

Δεκαοχτώ χρονών είναι πλέον η κόρη της Μιμής Ντενίση. Η Μαριτίνα παρακολουθεί εδώ και 4.5 χρόνια μαθήματα πιάνου και μονωδίας, με τους δασκάλους της να αναγνωρίζουν την κλίση της στο τραγούδι τονίζοντας ότι έχει μεγάλες δυνατότητες να εξελιχθεί σε σοπράνο.

Μια δυνατή σχέση που γίνεται όλο και πιο ισχυρή είναι αυτή που αναπτύσσεται με την μητέρα της, η οποία δεν κρύβει την υπερηφάνεια της που την βλέπει να έχει κλίση στο τραγούδι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αποκάλυψη για τα προσωπικά του και την σχέση του που δεν γνώριζε κανείς!

Η 18χρονη είναι ένα όμορφο και γλυκό κορίτσι που αγαπάει επίσης την μόδα και τα social media και δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες της που μοιράζεται στους προσωπικούς της λογαριασμούς. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Μιμή Ντενίση με την κόρη της σε νυχτερινό κέντρο.

Δείτε ακόμη: Τζόυς Ευείδη: Αποκάλυψε πρώτη φορά το πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές και τον λόγο που είναι έτσι η φωνή της! (Βίντεο)

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και τώρα που η Μαριτίνα μεγάλωσε μπορούν να κάνουν και παρεούλα πάντα στα πλαίσια του σεβασμού.

TAGS
Share