Power of Love: Άδειασμα άνευ προηγουμένου από τους συμπαίκτες τους σε Δώρο - Αθηνά! (Βίντεο)

Δεν φαντάζεστε τι είπαν!

Power of Love: Άδειασμα άνευ προηγουμένου από τους συμπαίκτες τους σε Δώρο - Αθηνά! (Βίντεο)

Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις από όλους τους παίκτες μετά την απόφαση του Δώρου και της Αθηνάς να φύγουν από το Power Of Love.

H Μαρία Μπακοδήμου το απόγευμα της Δευτέρας τους ανακοίνωσε πως αν δεν επιστρέψουν μέσα σε μια εβδομάδα δεν θα μπορέσουν να ξαναμπούν στο σπίτι ενώ στην περίπτωση που αποφασίσουν να επιστρέψουν θα πρέπει να το αποφασίσουν οι συμπαίκτες τους δίνοντας την θετική τους ψήφο. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Που βρέθηκε όταν ξέσπασε η καταιγίδα το Σαββατοκύριακο; Το βίντεο μέσα από το σπίτι της!

Οι παίκτες αντέδρασαν έντονα ενώ ο Νίκος δεν δίστασε να κάνει και αποκαλύψεις που καίνε το ζευγάρι!

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο», είπε και συνέχισε: «Εγώ δεν ασχολούμαι με τα social, δεν έχω προλάβει ούτε δημοσιογράφους, ούτε καναλάρχες, ούτε περιοδικά να γράφουν για μένα».

Στην συνέχεια όμως και ο Σωκράτης μίλησε αρνητικά για το ζευγάρι αλλά κυρίως για τον Δώρο λέγοντας στην Κυριακή:

«Δεν μίλησα καθόλου με το Δώρο. Είδα μόνο την ανάρτηση στο official fan page του, που ζητούσαν να με ψηφίσει ο κόσμος αρνητικά και πραγματικά απογοητεύτηκα. Τουλάχιστον μπορούσε να πει «κατέβασε το». Όλοι όσοι έχουν official fan page, έχουν τον τελευταίο λόγο σε ό,τι γίνεται. Επίσης με έκανε και unfollow από το instagram. Δεν ξανασχολούμαι με αυτά. Είναι παιδικά πράγματα. Ο καθένας κάνει ό,τι κρίνει. Δεν θα πω κάτι άλλο, τελειώνει εδώ το όλο θέμα. Λυπάμαι για εσένα μόνο που σε στεναχώρησα»!

Δείτε το σχετικό βίντεο: