Eurovision 2018: Οι πρώτες δηλώσεις του δημοσιογράφου που μαχαίρωσαν στη Λισαβόνα! (Βίντεο)

"Μέρα μεσημέρι! Πήγα να αμυνθώ και με μαχαίρωσε!"

Eurovision 2018: Οι πρώτες δηλώσεις του δημοσιογράφου που μαχαίρωσαν στη Λισαβόνα! (Βίντεο)

Θύμα κακοποιών έπεσε στη Λισαβόνα, Έλληνας δημοσιογράφος, ο οποίος καλύπτει τον διαγωνισμού της Eurovision.

Όπως έγινε γνωστό, ο δημοσιογράφος, Άγγελος Νταντάλιας, ενώ κατευθυνόταν στο στάδιο, όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός, άγνωστος τον πλησίασε και τον τραυμάτισε με μαχαίρι προκειμένου να τον ληστέψει. Διαβάστε παρακάτω...

Ο ίδιος μίλησε σήμερα στο Happy Day και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις:"Στο δρόμο μέρα μεσημέρι μου επιτέθηκε και όπως έκοψα δρόμο σε ένα στενάκι, μου επιτέθηκε κάποιος! Προσπάθησα να αμυνθώ και με τραυμάτισε με μαχαίρι στα χέρια! Του έδωσα την τσάντα για να με αφήσει ήσυχο! Μετά βρήκα την τσάντα μου και είδα ότι έλειπε μόνο το πορτοφόλι μου, τα χρήματά μου πήρε και τίποτα άλλο!", πρόσθεσε και συνέχισε:

Δείτε ακόμη:"Έχω κάνει απίστευτες κατινιές δημοσίως σε κοπέλα που την έπεφτε στον άντρα μου!" Αδιανόητη δήλωση γνωστής Ελληνίδας! (Βίντεο)

"Ένας Πορτογάλος με είδε λίγο μετά, ειδοποίησε την Αστυνομία γιατί ήμουν σοκαρισμένος και με μετέφεραν στο νοσοκομείο! Οι εγκοπές στα χέρια ήταν επιφανειακές, απλά μου έκαναν κάποιον ορό για να μην μολυνθώ! Με πήρε ο αρχηγός της αποστολής και μου είπε ότι χρειαστώ θα με βοηθήσει και η ελληνική πρεσβεία το ίδιο! Τον είδα αυτόν που μου επιτέθηκε και τον έχω ξαναδεί και στο σταθμό του μετρό εδώ στη Λισσαβόνα! Ήταν μάλλον Αραβικής καταγωγής!", δήλωσε μεταξύ άλλων! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: