MasterChef: Η γυναίκα πίσω από τον νικητή Τιμολέοντα Διαμαντή, η περηφάνεια και η αποκάλυψη στον τελικό! (Βίντεο)

MasterChef: Η γυναίκα πίσω από τον νικητή Τιμολέοντα Διαμαντή, η περηφάνεια και η αποκάλυψη στον τελικό! (Βίντεο)

Μεγάλος νικητής του φετινού MasterChef αναδείχθηκε το βράδυτης Δευτέρας ο Τιμολέων Διαμαντής!

Ο ίδιος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκποπής στη "Φωλιά των Κου Κου", όπου μίλησε και η μητέρα του για τον ίδιο και το αποτέλεσμα του μαγειρικού διαγωνισμού! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: MasterChef: Το συγκινητικό post της Μάγκυς Ταμπακάκη για την νίκη του Τιμολέοντα και η φωτογραφία!

Ο Τιμολέων Διαμαντής ανέφερε χαρακτηριστικά: "Έγινε. Το έλεγα από την αρχή. Μιλούσα και στους τοίχους στο σπίτι. Ήρθα για να κερδίσω και το έκανα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και θεωρώ ότι είμαι ευλογημένος από τον Θεό. Συγκίνηση, χαρά και ευτυχία που κατάφερα να κάνω περήφανη την οικογένειά μου και σε όλους αυτούς που μου έμαθαν μαγειρικά κόλπα. Μπαίνω σε έναν καινούριο χώρο, όσον αφορά το τηλεοπτικό. Και πιστεύω να κάνω πραγματάκια. Βήμα βήμα. Και να είμαι λίγο ήρεμος. Δενθα άλλαζα κάτι! Το μόνο που θα ήθελα να κάνω από την αρχή, είναι να είμαι πιο κοντά με τα περισσότερα παιδιά"!

Δείτε ακόμη: Ράδιο Αρβύλα: Το πιο επικό βίντεο για τον Τζώρτζη από το MasterChef που πρέπει να δείτε! Η μουλωχτονυφίτσα, η ύπουλη κάργια και το...μπρόκολο! (Βίντεο)

Η γυναίκα που κρύβεται πίσω από όλα αυτά, η μητέρα του, μίλησε με ανατριχιαστικά λόγια για τον γιο της και είπε: "Σίγουρα ανταμείφθηκαν όλοι οι κόποι! Είμαι πολύ ευχαριστημένη, είμαι πολύ περήφανη, ευχαριστώ τον Θεό που τον αξίωσε να φτάσει μέχρι εδώ! Πέρασε πάρα πολλά για να φτάσει μέχρι εδώ, αμφισβητήθηκε από πολλούς, πολλοί τον κατακρίναν και πριν το MasterChef και κατά την διάρκεια του MasterChef, αλλά δόξα τω Θεώ όλα καλά"! Δείτε όσα είπαν στο βίντεο που ακολουθεί: