Master Chef: Η αντίδραση του Χρήστου μόλις έχασε από τον Τιμολέων! Οι δηλώσεις που έκαναν εντύπωση! (Βίντεο)

Μπορεί να ήρθε δεύτερος αλλά τα όσα είπε θα συζητηθούν!

Master Chef: Η αντίδραση του Χρήστου μόλις έχασε από τον Τιμολέων! Οι δηλώσεις που έκαναν εντύπωση! (Βίντεο)

Ο Χρήστος Γλωσσίδης έφτασε μέχρι τον τελικό για την ανάδειξη του δεύτερου Έλληνα MasterChef αλλά έχασε από την τελική δοκιμασία, αφού ο Τιμολέων Διαμαντής κέρδισε μόλις με ένα βαθμό την πρωτιά!


Πώς σχολίασε το αποτέλεσμα του MasterChef και τι είπε για τον Τιμολέων που προκάλεσε εντύπωση; Διαβάστε παρακάτω....


«Είμαι αρκετά χαρούμενος αυτή τη στιγμή. Εντάξει οκ, χάσαμε. Ένας από τους δυο μας θα έχανε. Είναι απόλυτα λογικό. Χάρηκα για τον Τιμολέοντα γιατί πραγματικά το ήθελε. Ο ένας πόντος, η διαφορά μας με τον Τιμολέοντα δείχνει ότι δεν ήταν ότι δεν είχα κάτι παραπάνω εγώ ή ο Τιμολέων. Ήταν η στιγμή. Σίγουρα, αν είχα λίγο λιγότερο άγχος θα πήγαιναν τα πράγματα καλύτερα. Δεν θα άλλαζα κάτι, ήταν ένα υπέροχο ταξίδι», είπε ο Χρήστος Γλωσσίδης Στη Φωλιά των Κου Κου!

Δείτε ακόμη: Power Of Love: Απίστευτο δημόσιο ξεκατίνιασμα για Γκαμπριέλα - Δώρο! Οι απειλές και το κράξιμο για τα λεφτά!

Μάλιστα στην συνέχεια η μητέρα του δήλωσε υπερήφανη για την πορεία του γιου της, ενώ ο Δημήτρης Τσίκιλης τόνισε πως επειδή αγαπάει αυτό που κάνει είναι έτσι κι αλλιώς νικητής και θα πετύχει σίγουρα στη ζωή του. Δείτε το σχετικό βίντεο: